Українська Канада
-
давно тут такого не було 😂
-
❗Може досить бухтіти і дестабілізувати ситуацію в країні? Є інфа від знаючої людини, що у нас в країні скоро очікуються реальні зміни. Після того, як приймуть закон про мобілізацію та, знищать ухилянтів. Тоді скрізь і сформують нові потужні бригади та почнуть підготовку до контрнаступу. Бойових дух піднімуть і будуть тримати, росія нічого не зможе зробити. Зараз головне не бухтіти. Від нас вимагається сидіти тихо. Після того, як все зроблять, все буде у нас добре. Всім влаштують рай, як арабським шейхам, - кожен буде кататися в маслі. Головне зараз сидіти тихо і не метушитися. Ніяких мітингів, ніяких майданів 3. Просто перечекати і все буде добре, там все схоплено. Просто треба перетерпіти і все налагодиться, Брате. Не треба протестувати та виходити на мітинги. Посиди в інтернеті або просто розслабся, відпочинь, випий пивка, бабу виєби в кінці кінців. Європейський Союз також не ідеальний, там також є корупція та тиранія, тиранія більш ретельно замаскована, він по суті не дарує свободи. Хлопці, не кіпішуйте! Сидіть тихо, зараз такий момент, потрібно перечекати. Просто зав'яжіть вузликом свої хотілки, не час пред'являти претензії до влади. Повірте, там всі знають краще вас, там люди, які керують країною вже давно, а не вчорашні школярі. Вони розуміють, що роблять. Відпускають корупціонера який спиздив 100 мільйонів під 30 мільйонів застави, значить так повинно бути, виділяють 800 мільйонів на телемарафон - значить так потрібно. Зараз дуже напружений момент, деякі багатокрокові операції в критично важливій стадії. Вороги і конкуренти все це вже зрозуміли, і зараз може рвонути в будь-якому місці, в будь-який момент. Необхідно згуртуватися і не реагувати на провокації! За вас все зроблять ті, хто зверху, не турбуйтеся! І ви не впізнаєте Україну, вона розквіте! Головне-потерпіти!
-
от мені цікаво, а де ще можна так грати на чувствах людей які вирешили не слухати що їм каже влада, а просто захотіли вижити і казати з усіх ціх помоєк, що це їх провинна що вони не згодні, що вони просто хочуть вижити Тобто так відверто в усіх телеграм каналах(а це повістка дня, це те що люди читають с утра та у веяері і це вліяє на наш світогляд) винити тих несчастних які були вимущени покинути свій дім( я кажу про чоловіків та жінок також), наймати людей які будут строчити комменти, у відосіках (це також повістка дня), мені здається тільки на пост советському просторі. Подивиться як трегерить усіх нас ця тема і уці висловлювання "руки ноги є хапай автомат" (це тупо совок)і що далі бл..ть с цим автоматом. Я чув як хлопець не підготовлений був настільки напуганий що іспользував цей автомат проти себе.
-
Вова, Зеленський ? Ти?
-
Оберіг функціонує вже давно
-
Я особисто за це: Головне зараз сидіти тихо і не метушитися. Ніяких мітингів, ніяких майданів 3. Просто перечекати і все буде добре, там все схоплено.
-
Вмер
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Да уж, тепер мені не бачити нового біометричного паспорту, хоча б permanent resident отримати.
-
Доброго дня. підкажіть при подачі на PR прикладається тільки сканованый результат мед. Огляд чи треба ще чекати і додавати до заявки аналіз крові, xray?