Українська Канада
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Да уж, тепер мені не бачити нового біометричного паспорту, хоча б permanent resident отримати.
-
Доброго дня. підкажіть при подачі на PR прикладається тільки сканованый результат мед. Огляд чи треба ще чекати і додавати до заявки аналіз крові, xray?
-
Це якщо ти повернешся в Україну то таке може бути. А по друге якщо мені всеодно на країну, то чого я мушу там щось кудись
-
Тому що пропаганда не настільки добре працює, щоб всіх переконати йти в окоп
-
Вітаю👋. Ти ще не отримав закордонний паспорт🤔 Ддопомагаю Ловити слоти на закордонний паспорт та слоти на будь які дії в консульстві України. Звертайтесь в приват. Мирного неба 🤗✌️
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Весь цей гонор країну не будує, і через цю ментальність часто люди і будують свою Україну з блекджеком та садком вишневим коло хати десь за океаном. Подивіться на Ізраїль - вони не тикають репатріантам «де ви були під час 7-денної війни»(і знаєте, вони точно знають що війн вистачить на будь яке покоління) а раді бачити всіх, у будують ідеологію на поверненні будь-яких братів та сестер до дому. Це сіонізм, і влада України має взяти це за приклад, и зробити нас україністами, а не відлякувати новими репрессіями. Come on, Україна не буде землею обітованною навіть якщо рашка просто зникне завтра разом з всією своєю навалою, відбудовувати буде важко і довго, і людей буде треба заохочувати повертатись, а не залякувати, закривати за парканом і утримувати нескінченною мобілізацією.
-
Навіть супер мотивація не допоможе. Особливо для тих хто до війни виїхав і не баче себе в Україні взагалі
-
Скажу за себе - я супер мотивований був в еміграції, і всіх вже задовбав з своєю Канадою за довго до повномасштабки, але я можу сказати - в Канаді важко, обʼективно важко, мирно але дуже дорого, і податки без ФОПу з 5%, і іноді не здаватися допомагаю от така «мотивація» яку організовують на батьківщині, з тим що витягує українців з бусу якесь мурло як скот, черговий суддя якого ловлять вгашеним за кермом чи от такі закон. Поверталися набагато більше якщо б політика та дії були адекватнішими.