Українська Канада
-
Экзамен по-любому будет
-
на indeed ca шукайте. На маркет плейс фейсбук. І можете ще знайти роботу в газетах які можна взяти в наших общинах
-
Доброго дня, пидскажить, де шукати, роботу, у Канаду , Працюе хтось электриком. ?
-
Підскажіть будь ласка ,що потрібно зробити щоб перезаписатися на біометрію ( не встигли на запис і не встигли його відмінити) ,а на сайті вибиває ,що перевищили ліміт зустрічей ?
-
Страх переповнює,сильніший за візу довгоочікувану
-
Це дуже сумно,тому що ,тепер ходять слухи,що паспорта губляться,тобто наші паспорти попадають у руки недоброзичливих наших сусідів,які потім косять під українців.
-
Дякую велике !
-
Наскільки я знаю, там тільки відправляти паспорт
-
Підскажіть будьласка,хто вклеював візу в Великобританії,чи можливо особисто відвезти паспорта на вклейку і якщо можна ,де це роблять? Щиро вдячна заздалегідь.🙏
-
Доброго здоров'я,усім
-
На складах у Торонто реально платять 5000 C$?
-
Як ви думаєте , якщо я це знайшла б в гуглі , то я писала б в цю групу ?? Я просто хвилююся и не хочу надіслати не туди , так як знаходжусь в іншій країні
-
І ви не в гугл ідете,а в групу тг?Люди ви якісь дивні
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка , яка точна адреса в центрі подачі документів в Варшаві ? Мені вже треба надсилати на отримання візи
-
Всім дякую!
-
Вітаю!Підкажіть будб ласка,в мого чоловіка грамадянство туреччини і водійське теж.Візу cuaet ми отримали і маєм намір їхати до вінніпегу.Чи обміняють чоловіку турецьке водійске посвіччиня??Чи мусить заходити на іспити?
-
Нормально, але якщо Ви відправили у Варшаву, то є шанс, що вклеять і дитині. Додатково напишіть ще в кризисну.
-
Так
-
Підкажіть будь ласка! Паспорт подовжений, не замінений на новий, і у мене і у дитини, буде змога отримати візу?
-
Ще раз дякую
22 Jan 2023, 19:22
10733/123823
about 6 hours ago