Українська Канада
-
Дуже дякую
-
А я не бачив що фото треба...)
-
Дякую
-
Чув дзвін не знаю де він. Десь тут була інформація про купівлю першого житла в Канаді, якісь там бонуси ... Не можу знайти по чату. Дякую
-
Особисто мої діти ніколи не будуть говорити українською. Англійська мова або Французька, або ще якась
-
Ну, головне щоб не російською. Якось нелогічно говорити мовою того, хто винищує твій народ
-
Так само, не будуть, і по Білорускі ні і взагалі не одна снг мова
-
І па рускі ? 😃
-
FHSA
-
І зразу все зрозуміло...
-
З тої абревіатури можна стартувати пошуки в неті. Там цілу дисертацію можна написати
-
Доброго дня, кто жив в Галіфаксе і Вінніпегі де вам більш сподобалось, де дешевше, де краще сервіс і ті?
-
Дякую. Я здогадався. Я питав про те , що тут в чаті щось бачив..
-
Сервіс усюди «канадський» 😁 А так, не зрівняти ці два богом забуті краї… Якби треба було вибирати з цих двох, я би поїхав у Галіфакс. Бо як казав мій один знайомий, навіть вінничина (довоєнна, уточнюю) виглядає кращою і безпечнішою за манітобщину 😁
-
Чому? Канадці українського походження дуже бережуть нашу мову та культуру
-
Ну, наших дідів-прадідів також сирисири пригнічували, а зараз болота нас вбивають. То чому б і не зберегти мову, навіть якщо ти закордоном? Нам ні в якому разі не потрібно допустити, щоб нашу мову та культуру знищили
-
Бо їх колись пригнічувала влада СССР їм забороняли говорити українською,думати українською ,забороняти культуру ( тобто їхнім батькам ) - а зараз всім просто по х.... Зараз кажуть ти жив в укр.мовному середовищі , тому ти привілейований щи щось таке . Але кожний робіть свій вибір і хочить вчить дітей ,хочить не вчить - це особисте ...
-
Ок Їхні батьки і таші діди це теж саме ))) я це розумію Я маю на увазі що насрати на тих хто там що каже ви їх не може і не потрібно нічого заставляти Я сам буду берегти ... І ви робіть так як відчуваєте що потрібно...
-
Що ви маєте на увазі під «нерозвиненою державою»?
-
СРСР покалiчив життя всiх українців. мама моєї бабусі ( батькова сторона) в Одесі, за часів Голодомору, а страшний голод був і в Одесі в 1932-1933 роках, вона лежала на вулиці і пухла з голоду, вона збожеволіла. Хоча я і народилася на Одещині, але зi сторони тата та мами, вся наша родина постраждала від політики СРСР, і коли мене в школі, це був 11 клас (2004 рік), запитали про УПА, я сказала, що це герої і вони боролися за Україну. Моїх батьків викликали до школи, що не так виховують доньку. У нас до влади надто часто приходили проросійські політики
22 Jan 2023, 19:22
107371/123850
about 9 hours ago