Українська Канада
-
Бо їх колись пригнічувала влада СССР їм забороняли говорити українською,думати українською ,забороняти культуру ( тобто їхнім батькам ) - а зараз всім просто по х.... Зараз кажуть ти жив в укр.мовному середовищі , тому ти привілейований щи щось таке . Але кожний робіть свій вибір і хочить вчить дітей ,хочить не вчить - це особисте ...
-
СРСР покалiчив життя всiх українців. мама моєї бабусі ( батькова сторона) в Одесі, за часів Голодомору, а страшний голод був і в Одесі в 1932-1933 роках, вона лежала на вулиці і пухла з голоду, вона збожеволіла. Хоча я і народилася на Одещині, але зi сторони тата та мами, вся наша родина постраждала від політики СРСР, і коли мене в школі, це був 11 клас (2004 рік), запитали про УПА, я сказала, що це герої і вони боролися за Україну. Моїх батьків викликали до школи, що не так виховують доньку. У нас до влади надто часто приходили проросійські політики
-
Щоб туди їхали, треба закликати туди гроші і робити бізнеси як професіонали, а не як аматори
-
Та багато чого трапилося зі мною в Україні поганого. Тому не хочу щоб взагалі якісь були нитки з снг. Хай краще вчать англійську та японську якусь наприклад, там середовище покраще
-
Ще вже не пам'ятаю назву піцерії в вінніпезі, там наркоман син мільйонера овнер, страчує всі гроші на наркотики і робе піцу нелегально
-
Немає провини там. Якщо я тебе обману це буде твоя провина, що ти втратиш гроші? Чи мій рівень професіоналізму в обмані?
-
Мається на увазі не працююча конституція та державні інститути, повальна корупція, все це спадок совка, і нажаль українці не аодолали цього за даний нам час, тепер є як є, перебудовою держави займатися в Ций момент точно неможливо, тепер питання виживання стоїть, армія була розкрадена і зараз розкрадають, тому ми і бачимо те що бачимо, але все що відбувається - це наша провина, і ваша і моя
-
Я просто кажу, що кожна держава і країна це інтерес та відповідальність її народу, якщо це не зовнішнє вторгнення, тож нас найобували рівно стільки скільки ми дозволяли уе робити, і найобували українці, доречі, гірше ніж московскі воші можуть бути лише українські гниди😊
-
Кількість не дорівнює якість. Якість рівень я не хочу інвестувати сюди