Українська Канада
-
декому відповідають коли саме відкриваються слоти, в який час моніторити...
-
будь ласка 😌 просто я би радила ще трохи додати до свого безпосереднього питання трохи мотиваційної інформації, типу пояснити чому саме це важливо, чому Ви не можете звернутись до інших Консульств України, де майже завжди є вільні слоти...
-
Ну от коли пишуть ... очікування 8-10 год про мед обслуговування, в мене виникає питання, люди ви точно про Канаду? Ви точно тут живете?! Максимум 1 година очікування, і це walk in
-
Скажіть будь ласка, як можна ловити слоти, якщо я стою у е-черзі вже 3 місяці щоб мені переробити паспорт з помилкою ?
-
Дякую за відповідь. Але коли я заходжу, то мені пише що я стою в очікуванні на чергу . І все... Далі не можу зайти.
-
Заходьте у вказаний час на сторінку електронної черги в консульство в Торонто на mfa.gov.ua і клікаєте то на одну послугу, то на іншу (я переклацую між дитячим закордонним паспортом і дорослим, бо потрібно і те, і інше). Сторінка оновлюється і слоти періодично зявляються. Останній раз коли консульство в Торонто виставляло слоти (на минулому тижні), то за годину клацання на двох різних ноутбуках вдвох з дружиною вдалося вихопити лише один слот (на дитину, з потрібних трьох слотів). Інколи слоти з'являлись, але не встигали забронювати. По суті, це змагання з ботами, є всього один клік і то, ще має пощастити..((.
-
Вітаємо, Oleksandr Kyianovskyi! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Канадці може й такі хто educated, але багато мігрантів зі своїм менталітетом і там вже починається скам, расизм і т.д. Наприклад можуть не взяти на роботу тому що ти не той національності і це не можливо буде доказати, тому що візьмуть резюме і викинуть потім. І як ти докажещ? Ніяк, просто "не підходиш" по резюме😂
-
Дякую за відповідь. Те що ця черга без змін я вже давно зрозуміла. Тому й питаю як треба ловити ці слоти.