Українська Канада
-
Підкажіть яка може бути проблема що картка не додається до уберу ? Або як ще можна замовити доставку з волмарту?
-
а що ще не "будут"?
-
(3 + 9) @Onexline, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
За те що в Канаді, а інші зараз в Україні
-
І що?
-
що?
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново!
-
(7 + 6) Volodymyr, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть, будь-ласка, може, хто вже стикався. Маємо нерухомість в Україні, хочемо продати, оформлена вона тільки на мене, але придбана у шлюбі, тому від чоловіка треба нотаріальний дозвіл, що він дозволяє мені на власний розсуд розпоряджятися цим майном. Як це оформити в Канаді? Через канадського нотаріуса, а потім якось завіряється чи тільки через посольство України?
-
Всім доброго дня! Пропоную курси програмування для дітей та дорослих Наші напрямки: - Scratch -Minecraft -Roblox -Python Пробний урок - безкоштовний! Для запису пишіть в особисті повідомлення.
-
Доброго дня а хто знає в Канаді зараз легко зробити новий закордонний паспорт?
-
Тоді можеш більше не відповідати
-
Ти завжди приходиш з очевидними питаннями які вже обговорені є купу відео і які шукаються з 5 хв. Але просиш щоб тобі відповіли особисто. Це тролінг
-
Краще дивіться слоти в Консушьствах України в інших країнах
-
Дуже смішно
-
Чувак - троль 😁. Стало скучно?
-
Здравствуйте. А результаты мед осмотра, который проходишь в течение 90 дней где-то можно будет увидеть?
-
Тож де результати мед огляду, який проходиш протягом 90 днів можна буде побачити?
-
Доброго дня/вечора всім! Скажить будь ласка хтось вже вʼїзджав по CUAET після 31 березня? Дають ворк перміт, чи тільки візіторс? Дякую.
-
Дякую Дмитро!
22 Jan 2023, 19:22
107564/123899
about 2 hours ago