(9 + 4) Ukraine Help!!!, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
(6 + 9) Ukraine Help!!!, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
Сорі, надала некоректну інформацію.
Подавала заявку на кліматичні та gst
То мені знайомі допомогали ти пояснили так, а зараз я вже сама читаю, вивчаю та поглиблююсь
Ні. Пишете текст доручення, перекладаєте в нотаріуса і підписуєте, він засвідчує переклад і підпис. Потім апостилюєте. Більшість нотаріусів це все роблять (переклад, текст і засвідчення) крім апостиля.
Тобто чоловік робить у канадського нотаріусу, а потім перекладає на український і засвідчую підпис і тут в Канаді робимо апостиль?
Чоловіку в Канаді буде все оформлювати, а потім продавати буду я в Україні.
(9 + 4) @rengroups, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)