Українська Канада
-
Дякую. Спробую ще раз
-
(6 + 9) Ukraine Help!!!, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня , шукаю сімейного лікаря . Можливо хтось знає українськомовного лікаря ? Mississauga, Etobiko!)
-
Скачав з додатку, вчора щось не міг розібратися. Дякую
-
Мені результати медогляду надіслали на email
-
Сорі, надала некоректну інформацію. Подавала заявку на кліматичні та gst То мені знайомі допомогали ти пояснили так, а зараз я вже сама читаю, вивчаю та поглиблююсь
-
Нотаріально завірений переклад-засвідчення підпису-апостиль. І продаєте собі.
-
Ні. Пишете текст доручення, перекладаєте в нотаріуса і підписуєте, він засвідчує переклад і підпис. Потім апостилюєте. Більшість нотаріусів це все роблять (переклад, текст і засвідчення) крім апостиля.
-
Тобто чоловік робить у канадського нотаріусу, а потім перекладає на український і засвідчую підпис і тут в Канаді робимо апостиль? Чоловіку в Канаді буде все оформлювати, а потім продавати буду я в Україні.
-
(9 + 4) @rengroups, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
давно розказують що оберіг має всі дані з усіх рестрів, + чому витрати - штраф 20к якщо оптимально підійти - нормальне наповнення бюджету
-
ще 2 місяці тому вони їздили по Європі і говорили що треба якось мобілізувати і електронні повістки мали бути в цьому законі - ну нічо зараз набють базу а повістки будуть через рік
-
Чомусь цьому коментатору більше віри ніж депутату...
-
🫡🫡🫡
-
А є такі хлопці хто реально планує це все робити ? Хочеться реальні історії почути
-
Ось тут адвокатка, яка захищає права військовослужбовців детально розповідає про зміни, зокрема, й для чоловіків закордоном youtu.be/WVDCGQZhhjY?si=juVO6433odChp2ks
-
Доброго вечера! Нажаль не встигла приїхати по Cuet до Канади, візу отримала. Будь ласка, скажіть, чи можна зараз отримати ворк-перміт по приїзду? Можливо за дод.кошти чи збір по приїду ... Розумію , таких питань напевно було багато, нажаль в группу заходжу не часто ,.не можу наразі перечитати всі повідомлення. Дякую за конструктивну відповідь.
-
Там буває, що змінюються правила. В мене є друг імміграційний адвокат, можу дати контакт, він підкаже.
-
підкажіть який найкращій спосіб зробити евалюацію середньої освіти та які терміни і ціни?
-
Wes
22 Jan 2023, 19:22
107599/123715
about an hour ago