Українська Канада
-
Ну, ми ж типу боремось зараз за незалежність, справедливість і державу в цілому… Дуже шкода, що все як завжди і нічого не змінюється… Я особисто не можу поки це прийняти, завжди обурювала ця беззаконність і завжди намагалась з цим боротись…, але… Серце крається просто, вибачте.
-
нормативно-правові акти в мирний час вступають в чиннисть після 10 днів з моменту опублікування, знизу цілих два посилання про опублікування закону життя повне сюрпризів, коли немає розуміння базового розуміння права
-
Те ж саме 🤝. До речі, в Україні ватніки називали нас ф@шистами, н@цистами і т.д. після 2014 року притихли, я думав дійшло... Але вже з 2015-16 знову те ж саме. Почули що ураїнською розмовляєш в Одесі... Зразу питання, ти чєво сюда прієхал с западной України😁. Хоч я родом з центральної України 😁. Подивився на це все ... Ну, от. Тим хлопцям які волею чи не волею залишилися респект і підтримка! Я зневірився. За гречку вибрали януковича після Ющенко... Надивившись телевізора, вибрали того хто в кожному випуску висміював Україну і українців і це подобалося "виборцям"...
-
Так це ж указ про загальну мобілізацію… 24.02.22 Це ж вже не мирний час… Те, що опублікували - ок Але чому не пишуть, що чинний як в інших законах, конституції та інших документах на сайті ВР
-
Сьогодні одна дуже толковий юрист в себе в інстаграм почала розказувати про ось цей закон про зміни в мобілізації. Так от, перші ж її слова, цитую: "кардинальних змін дуже багато, але написані вони неякісно, криво і з помилками. А це спровокує різне тлумачення різними органами, непорозуміння, помилки. Невже в комітетах, які його готували, взагалі не залишилося справжніх професіоналів?“ Ось це дослівно її слова. І від цього стає дуже сумно. До речі, вона ніколи не коментує законопроекти, якісь оприлюднені правки і т.д., бо каже, що на практиці, досить часто кінцевий варіант суттєво відрізняється від того, що раніше оприлюднювали. Тому вона чекала, коли опублікують сам прийнятий закон, і аж тоді почала коментувати його.
-
Ні. Це указ - загальна мобілізація від 24.02.2022 Я передивилась вже купу указів, просто зайшла на сайт ВР написала «указ» і штук 5-7 перевірила картку указу… У всіх є дата набуття чинності, стан на сьогодні - чинний, інформація про опублікування. А в цьому указі цього немає…. І можливо як каже Vadym в мене немає базового поняття права, але це виглядає НУ ДУЖЕ дивно….
-
А ви розбираєтесь? Це перше. А друге. Я не маю звички сидіти в тому всьому, що ви перелічили. В інстаграм я стежу тільки саме за цією юристкою, бо вона не меле зайвого язиком, як інші "професіонали", спеціально в лапках написала. Ця людина відповідає за свої слова. І третє, що саме з того, що я написала, викликало у вас таку бурну реакцію?
-
ви тут якісь казки розповідаєте і нагнітає сильно. комент із скрина просто смішний. механізми депортації, кримінальні справи ... навіщо це все їм?! чи у них діти в Україні?! це практично нездійсненно, ну а якщо вони це все ж таки зроблять то полегшать вам життя так як ви відразу можете подати на біженство і в цьому випадку вам його дадуть. і взагалі цей закон всі відтягували як могли але без нього нам західні любі друзі нічого не дадуть.
-
Ще раз запитую: що саме вас так зачепило? Конкретну цитату, будь ласка наведіть. І на майбутнє, залиште при собі свої непрохані поради. Бо ви взагалі нічого не знаєте про людину, якій свою непрохану пораду пишете. Якщо взяти конкретно мене, то я ретельно обираю джерела, звідки беру інформацію.
-
Ну, ви не зовсім праві… З чого ви взяли, що вона цю інформацію почула в однокласниках.. вам же відомо, що це рос платформа і ви тим самим звинуватили людину, що вона користується цією площадкою. Вважаю, що в багатьох була б ще бурхливіша реакція за такі звинувачення!!
-
Не бачу в нього аргументації з приводу вашого поста, просто людина накинулась без причини, звинуватила, і не відповідає за свої слова, коли її запитують, а що не так