Українська Канада
-
Ще раз запитаю , до чого це? Ви її інтерв'ю з українськими журналістами, які явно захищали нашу владу, бачили?
-
Краще навчіться адекватно спілкуватися з людьми, перш ніж писати в чатах.
-
Дату публікації видно? Прямий натяк на те що до виборів в США ще два роки. І в описі є прямий натяк про що інтерв'ю. Натякну... Про претензії до "влади" і конкретно АП.
-
Він коли дає свої поради, завжди це робить завуальовано, типу дуже розумний, здогадуйтесь
-
Скоріше додає сарказми і гостроти взагалі не доречно, у мене старший брат абсолютно такий самий, два речення без того щоб удачно, як йому здається, похизуватися над іншими, зробити не може, тому я звик вже до таких людей) Не беріть близько до серця
-
А тепер риторичне запитання - чому вона, як представник республіканської партії, блокує військову допомого Україні? Я вам більше підказок дам - в її окрузі (в Індіані) зараз великий розрив у зборі коштів під час праймеріз, і вона досить часто там буває. А тепер, знайдіть коли вона там зустрічатиметься зі своїми виборцями, до яких приїде за баблом, і запитайте в неї чому вона, як представник республіканців вже більше як півроку блокує допомогу Україні? 😁 Вангую - хто б не виграв на виборах, через рік її навіть чути не будете
-
Вибачте що заділи ваше его, і тригернули ваші дитячі травми. Нам дуже шкода, тримайтесь там
-
З ваших відповідей, складається враження, що ви всіма руками за єрмака, татарова і всю цю опг, а її претензії то наклеп на найвеличнішого преЗЕдента і його команду. І то інтерв'ю, про питання і претензії де всі гроші і допомоша від США , то до України немає жодного відношення, то все "гімно американської політики".
-
У вас склалось хибне враження. Я за те щоб їх усіх розстріляли на площі, байдуже на якій
-
Ну, виходить Mark IV Tesacher влучно описав вас, якщо не можете донести свою думку...
-
зав'язуйте з поділом на порохоботів і зелених. Світ не чорно-білий. Ваш порох таке саме гівно, просто іншого кольору
-
О, а де я сказав, що я за пороха? Я згадував тут недавно про вибори 2019 року і сказав, що в першому турі не голосував за Пороха. Але в другому турі, як дуже часто в нашій історії буває, потрібно було вибрати менше зло... А не хоть паржом...
-
Брісь, агідний
-
В тебе огидна манера спілкування, будьласка подаруй людям тишу, спілкувались-спілкувались і прийшов сенсей по життю діточок виховувати😂🤡
-
ладно
-
Рима ти що на приколі)
-
Якщо робоча віза то можна отримати вп
-
Добрий день, отримала візу по cuet, чи можна просто заїхати як турист чи потрібні ще якісь документи?
-
www.facebook.com/share/v/VfcBUBUiWXPTwTZw/?mibextid=lpLi9V ТЦК викрали хлопця, відвезли його в ліс на кордон зі Словаччиною, а там його "зловили" прикордонники... 14.04.2024
-
www.facebook.com/share/v/9hqHGGLhiqmrH7B9/?mibextid=lpLi9V Чоловік, українець з Фінляндії приїхав захищати Україну, а попав в "тюрму"
22 Jan 2023, 19:22
107698/123702
16 minutes ago