Українська Канада
-
Класний сайт, дякую. Просто із із інтересу передивився всі 33 гриба в онтаріо - реально не як поганки виглядає десь 3-4, дуже цікаво
-
-
t.me/lytvynenkonastya Шукаємо пари/сім’ї, яких розлучила війна💔 Якщо ви знаходитеся в різних містах чи країнах і хочете зробити своїй близькій людині зустріч-сюрприз — ми допоможемо! Проект телеканалу "Дім". Організацію, витрати беремо на себе. За деталями звертайтеся у приватні повідомлення. Все буде Україна!
-
реклама
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка. Отримали CUAET в 2023році. Чи можна зараз при вʼїзді отримати WP та фінансову підтримку?
-
Поки 3к дають
-
Так
-
А WP ?
-
Так, друге поки так
-
Ви мені кидаєте інфу з інтернета а я вам кажу про реальний живий кейс від 8.04.2024
-
Як я побачив, що тим кто подав с галочкою що буде працювати отак раніше, то все одно ворк перміт нададуть А от допомогу - ні
-
Ваш друг прибув після 31 березня і отримав кошти? Ваш друг не є eligible їх отримати і якщо так сталося то є високий шанс що їх стягнуть назад. Ковідну допомогу теж роздавали всім підряд потім забирали гроші назад. Ще раз, на урядовому сайті написано як має бути. Якщо сталось не так, то помилка буде виправлена.
-
Якщо я пишу це то це не кейс толіка, це живий кейс мого друга. Я прекрасно розумію шо вам хочеться допомогти людині, але на канада.ка це те як повинно бути, а я кажу про те як насправді поки що відбувається
-
Як це відміняє то факт що їх начислили?