Українська Канада
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка. Отримали CUAET в 2023році. Чи можна зараз при вʼїзді отримати WP та фінансову підтримку?
-
Поки 3к дають
-
Так
-
А WP ?
-
Так, друге поки так
-
Ви мені кидаєте інфу з інтернета а я вам кажу про реальний живий кейс від 8.04.2024
-
Як я побачив, що тим кто подав с галочкою що буде працювати отак раніше, то все одно ворк перміт нададуть А от допомогу - ні
-
Ваш друг прибув після 31 березня і отримав кошти? Ваш друг не є eligible їх отримати і якщо так сталося то є високий шанс що їх стягнуть назад. Ковідну допомогу теж роздавали всім підряд потім забирали гроші назад. Ще раз, на урядовому сайті написано як має бути. Якщо сталось не так, то помилка буде виправлена.
-
Якщо я пишу це то це не кейс толіка, це живий кейс мого друга. Я прекрасно розумію шо вам хочеться допомогти людині, але на канада.ка це те як повинно бути, а я кажу про те як насправді поки що відбувається
-
Як це відміняє то факт що їх начислили?
-
Прибув 8.04. Людина спитала чи дають вп і гроші, я розповів про реальний кейс, а ви починаєте про толіка написувати і офф інфу показувати. Ну ок, хай буде по вашому.
-
То нашо цей чат і комусь щось відповідти якшо можна завжди сходити на урядовий сайт?
-
Я вже якийсь час знаходжусь в цьому чаті, я розумію що бувають люди які розповсюджують недостовірну інфу в силу різних причин, недолугості, злого умислу і т.п. В принципі я виглядаю як такий же нонейм якому віри нема. Але в цьому конкретному випадку я не даю ніяких порад, мій дуже близький друг не встиг приїхати до 31, того як воно буде тут в квітні у нього було важливим питанням, він приїхав 8.04 і отримав все те що було з усіх куает бенефітів окрім готелю звісно. Я підозрюю що люди які питають про це теж не встигли до 31 і їм потрібна жива інформація як воно насправді зараз, і я розказав як це було і сказав про те що невідомо чи довго це буде продовжуватися. Якщо ви вважаєте що така інформація тут не потрібна і варто читати тільки офф сторінки - ваше право, ваша група. Але будь ласка не треба звинувачувати незнайомих вам людей в росповсюдженні чуток. Ніякого бажання ділитися своїм досвідом після цього нема.