Українська Канада
-
П***си *бучі 🤐
-
Якби ж він так швидко робився
-
Паспортні сервіси нічого без відома українського консульства видавати не будуть.
-
то треба новий робити як можна швидше. місцевий.
-
Так то воно так, але хз що вони ще вигадають. Наступний крок - електронні повістки таким що стануть на облік. Адже в Канаді він може стати на облік лише створивши кабінет призовника.
-
пропєтляєш
-
розслаб попку
-
А бал який?
-
Де купити і Торонто противірусні, накшталт Вацикловир, Ацикловир в таблетках та крем?
-
стане на облік і подасть заявку на паспорт. Що за песимізм?
-
Тримайтесь Хоча б заявка є, я ще навіть не в процесі, паспорт до 27 хоча б
-
Ви у пастці. Вам ні ПР без діючого паспорта не дадуть, ні паспорт не зробите.
-
(9 + 8) @miskarov_dk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
То він вже подався на паспорт, але отримати його тут не зможе, я вірно зрозумів?
-
Скоро почнуть схематозити паспорт до Польщі 1000 баксів, до Канади 2000 ))
-
Так, система показала, що паспорт вже виготовлений, але ще не відправлений до України Знову ж таки, він не зрозумів, чи то над ним так "пожартували", чи точна інформація. Сказали чекати офіційної відповіді на сайті МЗС.
-
Буде сумно, я теж стільки сил і грошей вбив на те щоб подати на паспорт, теж чекаю поки приїде.. вже Якщо приїде😁
-
Я проходив по high-demand occupations, health care, 790~ , англ не здавав. Чекаю номінацію.
-
На краї можно буде підняти бали англійською, може швидше буде
-
Я вже подався, вже отримав запрошення, мені залишилося тільки чекати :)
22 Jan 2023, 19:22
107906/124695
about an hour ago