Українська Канада
-
Всім привіт, кому потрібні українські вод.посвідчення в Канаді пишіть в л. з Може стати в нагоді тим хто втратив або тим у кого їх не було, для швидкого отримання gfull
-
Хто може підказати як знайти волонтерів які можуть надати тимчасове житло по приїзду в канаду?
-
Можете зробити паспорт, але можна вклеїти у Ваш. Вам вже це написали, але додам аргументи: 1) вклейка дитини робиться за день і безкоштовно, а паспорт - ні; 2) при подачі паспорта на вклейку візи у Варшаві є шанс, що вклеять зразу і дитині без запиту, а дітям переважно довше чекати на запит.
-
вангую, що за грошi
-
Велике дякую
-
Дякую
-
Зараз сервер погано працює, вам потрібно просто бути в призначену дату та час як вказано у запрошенні.
-
Краще мати паспорт , менше потім мороки Можна ще вписати дитину в паспорт одного з батьків , швидше і в нього вклеять потім візу для дитини Можна податись без паспорту , потім отримаєте разовий проіздний документ
-
Ми робили. Там же для анкети потрібен паспорт. Ну може в когось є інша інформацію. Кажу тільки за себе
-
Ні, просто приходиш і вкидаєшконверт з документами в поштову скриньку на першому поверсі
-
Всім привіт Підкажіть, для дитини 11 місяців треба робити закордонний паспорт щоб поїхати до Канади по CUAET? Чи вистачить слідства про народження?
-
Дякую 🙏
-
www.ukrainetakeshelter.com/ www.shelter4ua.com/ua www.padmapper.com/ www.kijiji.ca/ rentals.ca/
-
Duolingo підійде для початку ))) а потім вчить слова, дивіться серіали і розмовляйте в все буде добре )
-
Та думаю приїду і Канаду і воно має само собою піти. Більше мене хвилює що не вмію писати! 🤭
-
Доброго дня, підскажіть где шукати житло у Торонто?
-
Добрий вечір! Можете підказати, в Дюсельдорфі для здачі особисто паспорта на вклейку візи, потрібно записуватись чи просто приходиш в робочі години?! І ще, які документи треба мати (паспорт, запит) чи ще щось?
-
В мене навпаки! Я говорю, немає мовного бар"єру, але писати не вмію і коли говорять носії англійської мені їх важко зрозуміти бо вони дуже швидко говорять, а я маю дуже мало досвіду спілкування з англомовними людьми😔 Моя методика це просто крутити фрази в голові, коли бракує якогось слова то я пробую перекрутити фразу так щоб застосувати інші слова які зможу пригадати і підібрати! От коли мені вже зовсім якогось слова не вистарчає я йду за ним в словник! І так цілими днями кручу фрази, речення в голові. З усіма англомовними людьми що мені доводилось спілкуватись кажуть що я дуже добре говорю по англійськи🤷🏻♂️
-
І також іще підкажіть я робила ресторацію на візу іще у квітні, потом все забулося…. Вже в мейл не пам’ятаю, зараз все робити знов?
-
Підкажіть будь ласка, якщо закордонний паспорт мій та дитини був подовжений через німецьке посольство, але не замінений на новий, потрібно щоб був новий паспорт, на вклейку візи?
22 Jan 2023, 19:22
10790/123932
about 4 hours ago