Українська Канада
-
я усе життя з цим відчуттям
-
У меня плохое предчуствие
-
Так нема ще офіційной інформації неякої, завтра окажеться що це фейк чи іпсо чи ще ху..ня якась
-
а поговорити?))
-
Та просто розслабтесь Яка різниця фейк чи ні Завтра буде все видно
-
Я переглянув відео - там йде подача на новий WP із зняттям обмеження Хіба я також зараз можу так подаватися ,це ж до 30 березня? І якщо мед огляд проходив більше ніж 12 місяців то новий треба проходити?
-
Зараз я вважаю що це фейк, якщо ні, то це тема щоб за паспорт платили і будуть мутки опять
-
Какое дно, если правда, а скорее всего правда
-
Ахах Ну ок Та можете не довіряти а собі спокійно почекати до 23 квітня Конституцією підтерлись Закон для лохів Смішно що Кулеба не захотів під таким підпис ставити, зама відправив
-
Я вважаю це не можливо. На основі якого закону це можно зробити, на основі конституції на паузі
-
Тоді можна моніторити чати українців в Азії Вони скоро напишуть як там в консульствах І бути на лезі новин
-
Так а шо говорити, 95% з цього чату, якби не війна, не були б в Канаді.
-
Шановні. А що ви хотіли, власне кажучи? Бридко читати це ниття. В Україні щодня гинуть воїни, а вам тут заборонили паспорт отримати. Так це тільки початок, далі більше.
-
як скажите.
-
Я правильно зрозумів аналогію з москалями: - ми вам знищуємо країну, але по нашим НПЗ но-но-но бити - ми кинули у саму скрутну годину свою стікаючу кров'ю країну, але обмежувати нам консульські послуги у спокійній Канаді но-но-но. Як на мене, то це чесна гра. Ти не готовий повертатися у країну, май сміливість самотужки проходити всі негаразди у чужому краю, та не клич Україну на допомогу, в неї і без вас "помічників" з усіх сторін вистачає, починаючи польськими фермерами і закінчуючи трампістами
-
Насправді, це в кожній країні, де починається війна
-
Конституція. Пункт: 4.5.1
-
Вибачте, але в тєму.
-
Це просто реалії. Нажаль
-
Сперечатись на цю тему нема сенсу. Напевно ви праві. Просто максимальне розчарування
22 Jan 2023, 19:22
107936/123823
about 6 hours ago