Українська Канада
-
Так, це все іпсо. Не будем ескаліровать, не на часі.
-
Це московський наратив. Навіть смішно читати ці потуги перенесення відповідальності за знищення нашої країни на українську владу
-
Друже, багато хто від цієї країни тікав до війни, а ще багато хто тікав в 2013-2015 роках, ці українці які адмінять ці всі групи. Тут не діло в країні як клаптику землі, тут діло в тому, що поки микола воює в окопі, влада творить що заманеться, і підтирає жопу Конституцією, як гарант прав і свобод всіх українців.
-
Ваш гарант війни - це путін, звертайтеся до нього, краще з портретом і на колінах
-
Та ні, річ не тільки в цьому. Справа в тому, що гарант робить взагалі все, що хоче, він тепер міні путін, без перебільшень. Конституції просто більше нема. Горить через це, а не лише через паспорт
-
Мені абсолютно не плювати на своє майбутнє, і точно плювати на ці безглузді дискусії в чатах з анонімами)
-
От не розумію, люди які поїхали з країни скориставшись можливістю яку дала війна, вибравши особистий комфорт, ще й мають наглість щось там відкривати рота і повчати президента і тих хто залишився. Можете захейтити цей меседж, але треба називати речі своїми іменами ❗
-
Серйозно бля.. хватить су ...жувати соплі ,якщо вийде в нас усіх залишитися тут по закону ,то будемо тут Якщо зможуть нас всіх відправити до дому по закону будемо там .... Все спати на х...
-
Не зрозумів, а вчому проблема, ви ж якось виїхали, значить були законні обставини. Я кілька тижнів тому проходив ВЛК і комісію, уточнював дані. Другої повістки не було. Поїхав в Канаду.
-
Хто новий паспорт встиг зробити тим теж ок, навіть якщо вони виїхали незаконним чином )
-
Кому немає чого приховувати - у тих все спокійно
-
За кожну розбиту українську долю відповідальність несе тільки Кремль. За кожним вашим недоотриманим закордонним паспортом стирчать вуха москви, а не Києва. Але тут у багатьох включається внутрішній Орбан: перестаньте давати зброю Україні і настане мир - викривлення реальності
-
Проблема в тому, що люди намагаються уникати відповідальність навіть за свої маленькі помилки, намагаються обходити закони…але при цьому починають виказувати невдоволення, коли шось йде не по їхньому 😅
-
Це ще також питання…поки що відкрите… На даний момент (хто їх знає) до прикладу можуть внести зміни до ККУ та ПКМУ 152 про анулювання паспорта за вчинення якихось протиправних дій 🤷🏼♀️ Тим паче, Реєстр досить добре себе показав ще в березні 2023, коли автоматично анулювалися сотні тисяч документів одночасно…тепер по уточненням це робиться лише персоніфіковано, якщо виявлено деякі розбіжності в даних
-
Підстав для біженства не має
-
Під скажіть будь ласка , я не зможу взяти витяг про несудимість зараз ?
-
Мені цікаво, через цю новину, є підстава подаватися на біженство та гуманітарну програму, це можна рахувати як обмеження і сковування прав людей, нарушає гуманітарні закони вибора, якщо у людини закінчується паспорт, і вертатися в країну де їде війна вона не хоче, що її робити 🤔🤔 Хто, що думає?
-
Дитячий садок
-
Так і є. Це звучить як повноцінний привід для подання на біженство та порушення всіх прав, які можливі. Якщо зроблять це законним, багато хто піде на біженство просто щоб не вмирати. Чи оформлять їм біженство – інше питання. Але багато хто, я впевнений, після цього самі подадуться на статус захисту в інших країнах
-
а що йде перше права чи обов'язки. Ну тобто чи можливо через обов'язки забирати права, чи через то що є права не можно нав'язувати обов'язки?
22 Jan 2023, 19:22
107957/123823
about 8 hours ago