Українська Канада
-
Я вважаю що якщо подобне станеться це просто створить попит на чорному ринці і все, можливо для цього і робиться.
-
TRP
-
Викинемо всі укр документи, і скажимо уряду, ми не хочемо повертатися в Україну.
-
Якщо уважно прочитати наказ заступника міністра то буде ясно що там немає абсолютно жодного слова про те чи легально чи нелегально, чи є особистий кабінет призовника чи ні, абсолютно всеодно… Жоден чоловік 18-60 років обслуговуватись не буде… хіба будуть правки
-
Я був там кілька місяців тому
-
Ви давно в Україні схоже не жили
-
Мені головне отримати permanent resident, то що виїхати з Канади не зможу знаю, Україна все робить щоб було мінімум населення.
-
В Ізраїлі постійно війна... Але там люди навпаки в моменти ескалації повертаються і стають на захист країни разом з міністрами і їхніми синами і дочками... Зеленського їм би в президенти і всю його команду які були люстровані... А то дивися, що собі дозволяють... В них війна, а вони кордони не закривають і ТЦК не ловить їх по всьому світу
-
Не несіть ахінею. Все буде. Це тимчасове рішення, і там про це написано
-
І будете 5-7 років у статусі біженця у Канаді, без права виїзду із країни.
-
так будь яке рішення в Україні перекривається необов'язковістю його виконання, прекрасно уявляю ситуацію аналогічну до ковідних сертифікатів з цілою індустрією їх видачі за гроші
-
Ну сук...як Україна ,може підари то роблять ви або нормально уточнюйте або не ...
-
Що саме вас цікавить? Від початку війни був в Україні. І влітку туди збираюсь
-
А до того?
-
Працює так як і працювала. Це рішення тимчасове і там так і написано. Всім все будуть видавати, після того як ви станете на облік, згідно нового закону.
-
Не вперше бачу у вас відірване уявлення про те як працює держ система в Україні
-
Бляха муха, я там жив і живу. Якщо ви не вмієте читати і мислити логічно, то я вам не лікар
-
Ви точно давно не жили в Україні. Поіздки на пару тижнів не рахуються. Розумійте як вам зручно. Не вперше помічаю
-
ну то походу тільки для вас держ система працює по закону, а для всіх інших - як їй заманеться 😜
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи можливо зараз ще зняти обмеження з ворк перміту? куает завершено, чи це не повʼязано?
22 Jan 2023, 19:22
107990/123827
about 4 hours ago