Українська Канада
-
Ні, просто приходиш і вкидаєшконверт з документами в поштову скриньку на першому поверсі
-
Всім привіт Підкажіть, для дитини 11 місяців треба робити закордонний паспорт щоб поїхати до Канади по CUAET? Чи вистачить слідства про народження?
-
Дякую 🙏
-
www.ukrainetakeshelter.com/ www.shelter4ua.com/ua www.padmapper.com/ www.kijiji.ca/ rentals.ca/
-
Duolingo підійде для початку ))) а потім вчить слова, дивіться серіали і розмовляйте в все буде добре )
-
Та думаю приїду і Канаду і воно має само собою піти. Більше мене хвилює що не вмію писати! 🤭
-
Доброго дня, підскажіть где шукати житло у Торонто?
-
Добрий вечір! Можете підказати, в Дюсельдорфі для здачі особисто паспорта на вклейку візи, потрібно записуватись чи просто приходиш в робочі години?! І ще, які документи треба мати (паспорт, запит) чи ще щось?
-
В мене навпаки! Я говорю, немає мовного бар"єру, але писати не вмію і коли говорять носії англійської мені їх важко зрозуміти бо вони дуже швидко говорять, а я маю дуже мало досвіду спілкування з англомовними людьми😔 Моя методика це просто крутити фрази в голові, коли бракує якогось слова то я пробую перекрутити фразу так щоб застосувати інші слова які зможу пригадати і підібрати! От коли мені вже зовсім якогось слова не вистарчає я йду за ним в словник! І так цілими днями кручу фрази, речення в голові. З усіма англомовними людьми що мені доводилось спілкуватись кажуть що я дуже добре говорю по англійськи🤷🏻♂️
-
І також іще підкажіть я робила ресторацію на візу іще у квітні, потом все забулося…. Вже в мейл не пам’ятаю, зараз все робити знов?
-
Підкажіть будь ласка, якщо закордонний паспорт мій та дитини був подовжений через німецьке посольство, але не замінений на новий, потрібно щоб був новий паспорт, на вклейку візи?
-
Manitoba
-
Може комусь знадобитися 😉
-
В мене така ж сама проблема як і у вашої знайомоі)) тому окремо через всілякі застосунки підтягую слова))) + читаю книжки
-
Та я не знаю скільки слів) на побутовому рівні говорить))
-
Підкажіть будь ласка, чи є в когось відкрита віза по CUAET, якщо раніше були відкази у гостьовій, а саме 3 рази- останній раз по причині потенційного емігранта
-
Дякую!
-
Для подачі на ПР так, якщо хочете побільше балів
-
А ці листи обов'язкові? 😅 Не знаю, де я іх візьму вже
-
Цікавить якщо щось є для початкового рівня для дорослого. З доступною граматикою. Дякую.
22 Jan 2023, 19:22
10799/123823
about 7 hours ago