Українська Канада
-
Ну сук...як Україна ,може підари то роблять ви або нормально уточнюйте або не ...
-
Що саме вас цікавить? Від початку війни був в Україні. І влітку туди збираюсь
-
А до того?
-
Працює так як і працювала. Це рішення тимчасове і там так і написано. Всім все будуть видавати, після того як ви станете на облік, згідно нового закону.
-
Не вперше бачу у вас відірване уявлення про те як працює держ система в Україні
-
Бляха муха, я там жив і живу. Якщо ви не вмієте читати і мислити логічно, то я вам не лікар
-
Ви точно давно не жили в Україні. Поіздки на пару тижнів не рахуються. Розумійте як вам зручно. Не вперше помічаю
-
ну то походу тільки для вас держ система працює по закону, а для всіх інших - як їй заманеться 😜
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи можливо зараз ще зняти обмеження з ворк перміту? куает завершено, чи це не повʼязано?
-
У вас рік пройшов від мед.огляду ?
-
Я тоже питаю про це ... Але ....тепер там що вписувати не можу зрозуміти...
-
3 тижні, ми нещодавно прибули. Тож якщо є ризик отримати коротший ворк перміт або без позначки куает, то мабуть краще пошукаємо іншу роботу.
-
Це щодо консульства, а доставку то в останній тиждень березня робив
-
Бо я доставку оплатив в дві сторони і дав мані ордер ще 20 березня і як о так заморозили о це
-
А цей а довідки про несудимість теж заморозили
-
Звісно не прикольно я розумію чоловіків хочуть назад в неньку затягнути але є багато допомагає сімʼям своїм фінансово і тому подібне але ну нормально так типу такими темпами я все розумію війна але через о цю заборону вони тільки більше корупції розведуть на мою думку
-
Імміграційна компанія, яка допоможе в оформленні PR та інших видів документів. З Вами працюватимуть українські імміграційні фахівці.🇨🇦🇺🇦 www.facebook.com/profile.php?id=61558725714808&mibextid=LQQJ4d
-
Корупція була і буде. Дати можливість виїхати усім хто бажає. А ми допоможемо фінансово тим хто захоче боронити Україну
-
Які саме доки??
-
Всім привіт! Як зараз дівчині 25 років зробити закордонний паспорт? Я так і не змогла зловити слот, а вже всьо)) Їхати до України? Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
108001/124010
about 2 hours ago