Українська Канада
-
Я це все вже бачив і навіть писав Немає розкладу на 5 травня Дякую
-
www.stvolodymyr.ca/parish-news-updates/basket-blessing-2024-instructions?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3ZQX3007GJXCyh4bduwwsb_hD_PW1E_oFD98z1PtbAkgdlUidP0VwdeGA_aem_AeKP47klO7fnh80-uzrpGwvtIMfe9-iO5091aC8DqReogVt7KuwHPYGP_wHjvDUfn9FTA5JQlX9740h-YkCX90Rk
-
Дякую,а не міг того знайти там 😁
-
Сам скинув листа 23 березня,відповіді ще не було
-
Хоча не факт
-
❗️МЗС України дало розʼяснення щодо призупинення надання консульських послуг військовозобовʼязаним чоловікам за кордоном. 🔹 Відсьогодні (23 квітня )від них припиняється прийом нових заяв на документи та інші послуги, окрім оформлення посвідчень особи для повернення в Україну. 🔹 З початком дії закону про мобілізацію 18 травня процес прийняття та розгляду заяв у консульствах поновиться, але з урахуванням нових вимог і положень — закон вимагає, аби військовозобовʼязані чоловіки від 18 до 60 років за кордоном оновили свої дані. Консульські послуги вони зможуть отримувати тільки з одночасним оновленням персональних даних (про депортацію не йдеться). 🔹 Нововведення не стосуються чоловіків, які подають заяви на послуги для їхніх дітей. 🔹 Заяви, подані до 23 квітня, будуть розглянуті та опрацьовані консульськими установами
-
До 23 квітня якщо подавали,мають по ідеї видати..
-
Узагалі припинити? Навіть якщо є приписне і не можливо буде продовжити загран?
-
Доброго вечора, чи є якісь способ уточнити стосовно програми імміграції у IRCC чи ще когось, бо є питання я на нього не можу знайти відповіді. Може це кризис форма, може це пошта, де мені дадуть точну відповідь на просте і точне питання
-
Ну тепер більше буде союзників у орків за кордоном серед українців. Геніальна стратегія
-
Посвідчення для повернення. Тіпа білий паспорт
-
Посвідчення особи що значить?
-
Та це ,як на мене,просто нова схема ,щоб заробити бабла,бабло -перемагає зло
-
Я можливо не правильно розумію певні пункти, там незалежно від віку, а далі 18 років мусить бути
-
Чи може хтось на таке питання відповісти
-
Тобто мені здається що тут вказано що дитина є виключенням із другого списку там де (must be 18 years or older) , якщо ні то чому grandchild не вказано що неважливий вік. Чи хтось знає щось стосовно цього
-
Або трактуєте
-
По-моєму ви не правильно перекладаєте ... Може помиляюся
-
Неважливо який вік апліканта, а не той хто Вас спонсорує. Той хто спонсорує по цій програмі має мати хоча б 18
-
Ну Нарешті!!! The Senate on Tuesday passed a long-delayed $95 billion package after both sides of Capitol Hill have struggled for months to send aid to Ukraine, Israel and Taiwan. The legislation next goes to President Joe Bidento sign it into law. www.cnn.com/2024/04/23/politics/senate-vote-foreign-aid/index.html
22 Jan 2023, 19:22
108062/123850
about 7 hours ago