Українська Канада
-
Візьму одненький
-
Допоможу швидко виїхати за кордон!! Кому цікаво пишіть у приватні повідомлення
-
@rinkaa_r хоче кікнути Vhuvhu Mayekiso з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@ - - ban - - of - - bot
-
(7 + 10) @sizerel, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Чи є телеграм група для українців в Альберті?
-
Друзі, я отримав Manitoba Health Card але переїхав в Альберту.. Треба податись в Альберті через стандартну онлайн форму на нову карту? Дякую
-
772 учасника. а тут 5610. ото різниця
-
Доброго ранку! Хто знає, чи можна в Simplii Financial вибрати дату, до якої мені потрібен statement? В додатку бачу тільки по місяцях, тобто щоб завантажити statement за квітень , то потрібно чекати закінчення місяця. Чи можна якось ввести дату наприклад з 28 березня по 25 квітня? Дякую
-
Тобто через комп'ютер в браузері так?
-
Таке зазвичай можна робити через online banking (не в телефоні), але завантадити не стейтмент, а excel з вашими транзакціями. На рахунок стейтментів, на жаль, не знаю
-
так
-
Ми вже маємо PR.
-
Дякую, з цим розібрався, мені потрібно від дати до дати.
-
Дякую. Мені треба 😁
-
Дiйсно красиве мicто
-
(2 + 6) Joel, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якою курьєрською службою найкраще та найшвидше передати документи в Україну?
22 Jan 2023, 19:22
108312/124553
19 minutes ago