Українська Канада
-
Канадець з українським паспортом чи українець з канадським паспортом ?))
-
тобто до якої дати можна податися на дозвіл на роботу?
-
в це правда, що можна податися на зняття обмежень і ворк перміт можуть трохи продовжити ( для людей, які чекали на новий паспорт і не могли податися зі старим на новий вп)?
-
Бо просто всі кругом знімають та я не розумію нащо
-
Не обов'язково!
-
Поясніть будь ласка, чи обов’язково треба знімати обмеження з ВП? Пройшли медогляд, з їжею та дітьми не працюємо
-
Так як влада зробила все, щоб український паспорт став проблемою, то мабуть канадець з українським паспортом 😁. Всі знають цей "смішний прикол" від В. Зеленського з кварталу 95 , як Порошенко домовився про безвіз з ЄС? "Від безвізу до безпаспорту"!
-
Вже тут пройшли, десь через місяць після приїзду
-
Якщо ви проходили МО не у Канаді і при перетині кордону медогляд ще не підтягнувся до WP, то потрібно зняти обмеження, щоб система побачила, що у вас є МО. Іншого шляху там не має . МО -це одна з умов WO. Його потрібно показати протягом 6 місяців перебування у Канаді.
-
Зрозуміла, не планую) дякую!
-
Знизу у ворк перміт, вказано перелік в якій галузі ви не можете працювати. Якщо плануєте працювати в одній з них, потрібно знімати обмеження
-
Тоді він сам підтягнеться. Don’t worry:)
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, що потрібно робити, якщо хочу повернутись в Україну на 45 днів, є мультивіза, але у WP вказано "one entry". Буду вдячна за відповіді.
-
Не їхати
-
Вчити англійську. Бо ви все не так зрозуміли.
-
(3 + 8) Al Al., будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну примусово ні ,але як паспорт не зробиш ,сам поїдеш))))
-
Не поідуть. Є способи жити і без документів.
-
Доброго дня, підкажіть, як з Польщі переслати готівку в Канаду(зробити міжнародний переказ) . Дайте будь ласка інформацію
-
І це теж спосіб
22 Jan 2023, 19:22
108381/124745
18 minutes ago