Українська Канада
-
Ніхто не відкликав участь у єспч. Якщо ви про те шо вони про обмеження заявили- то це з 22 року робиться постійно. Чого такий шум підняли- не зрозуміло. Думаю вже розумні люди в Європі готують позиви до Украіни. І ці незаконні діі потім будуть як холодний душ для влади. Але подивимось
-
А ви що думаєте, нас просто так відпустять, хто буде на заводах за 200 баксів батрачити? ЄС буде заплющювати очі на усе, аби їх люди не йшли воювати і я впевнений всі ці закони десь оговарювали, судя з того що якись там школи строят в метро і тд ця війна буде длітися і длітися і це все розуміють, нажаль і буде зроблено усе щоб нас до лону повернути, якщо вже жестять з тим що відкликали частково учать у ЄСПЧ. Опять же це чисто моя думка
-
Якщо комусь цікаво історія з Італії часів 2 світової від мого співробітника ( його батька ) Він втік від мобілізації в Італії,там тоже була і кримінальна відповідальність і т.д. Коли все скінчилося - до італійця прийшов лист до Канади,що все ок і вас будемо раді бачити у будь який час))
-
Я знаю тільки одне таке. Але це незалежний журналіст на політичним біженстві в США