Українська Канада
-
Ви не слідкували просто
-
Напишу граматично правильно Все .Читаю.
-
Якщо комусь цікаво історія з Італії часів 2 світової від мого співробітника ( його батька ) Він втік від мобілізації в Італії,там тоже була і кримінальна відповідальність і т.д. Коли все скінчилося - до італійця прийшов лист до Канади,що все ок і вас будемо раді бачити у будь який час))
-
Я знаю тільки одне таке. Але це незалежний журналіст на політичним біженстві в США
-
Bihus info
-
Українська правда
-
бігус досі не побачив шо він все заборов ще 5 років назад
-
Так Італія програла війну разом із Німеччиною. до чого цей приклад тут?
-
Добре що в іншій провинції заходи ще не завершилися. Але хоч там є ремарка , що можуть відмінити у будь який момент.
-
Дуже влучний приклад, бо деякі думають, що тільки Україна змушує воювати
-
en.m.wikipedia.org/wiki/Conscription_Crisis_of_1944#:~:text=The%20Conscription%20Crisis%20of%201944,but%20not%20as%20politically%20damaging.
-
The Conscription Crisis of 1944 was a political and military crisis following the introduction of forced military service for men in Canada during World War II. It was similar to the Conscription Crisis of 1917, but not as politically damaging.[1]
-
(7 + 9) @AlexaRobinzon, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
До чого тут що Італія програла війну ? Я пишу як влада себе повела
-
Влада змінилась з фашистської, це швидше для росіян валідний приклад. Навіть після закінчення війни Україна не буде суттєво пом'якшувати відповідальність так як буде/вже є великий пласт людей хто залишився/воює / буде воювати/відвоював і навряд це суспільство стане толерантним до тих хто не повернувся чи виїхав
-
Ок Не буде значить не буде . Все вирішено )))
-
Для зміни був один інгрідієнт трохи - американські війська на території
-
Та все просто, ми як завжди найрозумніші хотіли виїхати на героях, ну герої закінчуються, хтось повинен воювати, а щось не хо Тільки ми біжимо від питання що якщо русня переможе то буде такий геноцид шо нам сьогоднішній день буде здаватися як довоєнні роки. А якщо хуйова влада, могли б зробити сильний протест, ми ж пишаємось так цим вмінням і волелюбством Але щось десь пішло не так, тепер бачимо масову апатію
-
Тому нажаль війна на роки, держава всіма доступними методами(в основному репрересивними) буде збирати мобресурс. Захід буде давати зброї щоб "не програли"
-
Кого цікавить сезонна робота пишіть в приватні. Працюють до листопада
22 Jan 2023, 19:22
Post 108463 of 122739
about a minute ago