Українська Канада
-
Якщо він людина зеленьского, то чому пропаганда готувала його усунення, а потім замінили його сирьским? І сторінку залужного замінили на сирьского? Чому пропаганда спрацювала проти "своїх"
-
Что делать если паспорт заканчивается через пол года?ещё на ПР не подались ?
-
Яка позиція? У нього немає вибору, якщо б він не спокійно пішов, то сидів би у підвалах СБУ без ребер
-
Чому звільнили це зрозуміло. Він пішов проти влади у висловах і діями теж мабуть, комусь не сподобалося і пішли рубити репутацію пропагандою і готовити усунення в інфо полі, щоб люди сприйняли це не вштики. Потім звільнили і поставили друга хомчака який під іловайском кинув солдат у 2014 і сказав що це не трагедія
-
Бо це вигідно їм, щоб закривали правду, тому що якщо розказувати правду ніхто не захоче йти воювати і донатити і Україна програє дуже швидко
-
Ага, як і корупція. Немає фундаменту, ніхто не краде. Те що роблять з журналістами це фундамент
-
Ес та Америка дивиться на те що їм вигідно, а не на демократію і свободу слова. Якщо вигідно підтримувати диктатуру і тортури людей то вони це будуть робити. Наприклад коли Білорусь припинила консульський сервіс, то Америка висловилась що це помста людям аййай які погані, а коли Україна таке саме зробила, то мовчать, тому що подвійні стандарти "ви не розумієте це інше"
-
Тоді у Білорусі не стояло питання виживання нації і не треба було допомога від всіх країн. Не плутайте біле й тепле. Якщо Захід вирішив допомагати грошима і зброєю то очевидно що Украхна зі свого боку має забезпечити фронт людьми. Або кинути все і нехай все буде як станеться
-
Не моніторять. Рівень моніторингу Афганістан
-
Це виправдовування. Якщо б країна була чесна то усі би самі хотіли воювати. Не треба було б це сафарі і вже б вона перемогла рф
-
Формула перемоги це: мотивація х зброя х компетенція. Зараз я бачу 0 мотивації і вона падає, компетенція теж падає, сама по собі зброя не допоможе
-
Вони не засуджують дії влади, порушення прав людей і т.д. тому що це вигідно рисовати картину що усе добре. Я educated, я знаю як це працює пропаганда і т.д. і кому що вигідно
-
багато так беззмістовної мови гадаю шо пора прощатися з цим парубком
-
/help@rus_lang_kill_bot