Українська Канада
-
(4 + 1) @IrenParf, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Канада це країна, в яку приїжджаючи треба забувати все і починати спочатку у 90% випадків. Якщо будете рефлексувати про те які ви були класні десь і колись а зараз доводиться працювати на сервайвінг джоб, то будете нещасним до кінця життя, тим більше це країна яка дає багато можливостей для розвитку, сьогодні посуд миєте а через пару рок#в з нормальним рівнем мови і якимось сертифікатом в офісі сидите
-
а комусь в офіс не хочеться
-
єдине що вахтовий метод.
-
Лісоруб із стажем від 40/год.
-
набирали в минулому році в Квебеку без знань мов, і таке інше на 22+
-
Це не survival job. Там без навиків також будуть за трохи більше мінімалки гілки збирати.
-
я ж не спорю. Це в тему про сурвайвл джоб
-
Це топова робота
-
Лісоруби зароблять дуже добре.
-
я якось розмовляв з продавцем однієі автокомпанії, він розказував як до нього прийшов лісоруб, котрий на півночі Квебеку рубав дерева, і купив Шевролє Камаро в топ комплектації, не в кредит.
-
Я працювала з айтішніком який став кухарем бо йому було нудно і не вистачало людей навколо)
-
Ну щоб камаро придбати без кредиту, отримуючи 60к на рік, то треба довго заощаджувати))
-
The average lumberjack gross salary in Canada is $63,762 or an equivalent hourly rate of $31. In addition, they earn an average bonus of $1,090.
-
З батьком вважаємо це все ж таки сюрвайвл джоб. Бо єдина умова була на співбесіді - погодитися пів року жити в лісі
-
В мене є чомусь впевненність що в лісі особливо витрачати нема на що. ОТо пів року з ведмедями пожив, потім приіхав в умовний Монреаль, купив машниу, півроку погоняв, поставив в гараж - і знову в ліс до білок
-
якщо на сім'ю в великому місті - то вже важче. Але не те щоб дуже погано.
-
це приблизно 80к в рік. Чистими буде під 2к бівіклі. Якщо знімати щось за 1.2к, 1.5к навіть - то в місяць буде більше 1000 залишатися. (це якщо один)
-
Дякую )
-
Якщо сам. Не в великому місті то можна жити
22 Jan 2023, 19:22
108740/125283
about an hour ago