Українська Канада
-
Доброго дня ,пiдкажить будласка якщо я вiдправляю паспорти до Варшави ,як зробити так щоб мiй друг забрав ïх(так як я сам у Чехiï)
-
Велике дякую)
-
Тоді ні,просто треба бути тоді на коли записались
-
Записалась, прийшов лист на підтвердження
-
Вам прийшов запит на біометрію чи ви вже записались і вам прийшов лист підтвердження?
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка треба підтвердити запис на біометрію, коли прийшов на пошту лист?
-
Щоб не платили 4к€ за родину.
-
Нема за що,бажаю вдачі)
-
От про це я і думаю що взяти білет завчасно, але з різницею в часі щоб все встигнути. Дякую за роз'яснення!
-
Ні😊, людина питала, що потім буде потрібно для ПР
-
Ви прям мене здивували! Довідка з роботи з описом професії🤔 вона на щось вплине при пошуку роботи? Бо більше я не бачу ніякого їй застосування. Як на мене всерівно по йдеться йти закінчувати курси щоб йти працювати по професії🤷♂
-
Ви дуже багато заплатите якшо в Монреалі будете на той сам день брати білет,зазвичай на оформлення ВП не йде більше як 15 хв,але можуть бути черги,ви собі порахуйте щоб мати час між рейсами години 3-4,цього повинно з головою вистачити
-
Не можу знайти цю постанову( Страж гранічний не працює
-
Тобто я так зрозумів що час між пересадкою в Монреалі до Вінніпега це дуже важливий проміжок! І краще летіти до Монреаля, а там вже потім купити окремий білет до Вінніпега?
-
Дякую
-
Ви про що, про переклад? Я говорю про те , які документи треба брати. А щодо перекладу, якщо на англійській, то звичайно перекладати не треба, але обов'язково ще мати додаток до диплома
-
В Монреалі,обовязково взяти в першому місті.На пересування ролі не грає
-
В мене запитання напросилось стосовно ворк перміту! Якщо я лечу допустимо з Тулузи (Франція) далі через Лондон я потрапляю в Монреаль і аж з Монреаля я потрапляю в Віннпег. 1) Питання на якому етапі видається Ворк Перміт? В Монреалі чи в Вініпезі? 2) І якщо я візьму білет до Монреаля, потім вже в Монреалі окремий білет до Вінніпега то тоді в Монреалі по любому треба йти брати ворк перміт? 3) І чи грає роль взагалі ворк перміт на подальше пересування між провінціями і пошуком роботодавця? Наприклад якщо я прилечу в Манітобу, а вже от дві вакансії маю з Онтаріо і якщо в Манітобі нічого путнього не знайду то чи зможу я вільно поїхати собі працювати в Онтаріо і як це вплине на подальше оформлення ПР?
-
А дипломи теж потрібно,якщо є вони збоку на англійській
-
Дипломи, довідки з роботи , де вказано посаду, час роботи, обов'язки, свідоцтва про народження/шлюби/розлучення. А все інше , то все залежить індивідуально
22 Jan 2023, 19:22
10880/124681
about 2 hours ago