Українська Канада
-
Томущо немає роботи. Хто б що не казав. 400 аплікацій на одну вакансію це аномалія
-
Це лишень одна з причин, їх насправді багато... Ще одна - тренування HR department. Це повна жопа з цим всім на ринку. Ви можете готуватись і проходити інтерв'ю на позиції яких не було, нема, і не буде
-
А якщо подивитись географічно, то у GTA їх більше, ніж в усій іншій Канаді
-
Все правильно, з вакансіями усе добре, а ось з кількістю вже проблема😂
-
Адмін групи пише, що все добре з вакансіями )))
-
Нема, взаналі нема. Особливо тих що з зп 1 млн)
-
3k Cad average != 3к usd чистими , є куди рости ще
-
Ви прочитайте що я писав з самого початку
-
Скоріше навпаки) давно не були на місці новоприбулих)
-
(4 + 6) Arin, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
youtu.be/s_yKhmFFDAE?si=uP__5e1U944UFUWb
-
Ну не знаю. Багато хто з новоприбулих влаштовується в ІТ відразу.
-
ну не ви ж. Ви міряєте зараз свій досвід "кличко" з новачком в боксі.
-
треба зупинити корупцію!
-
Не дуже розумію. Я говорю якраз про новоприбулих. Он недавно дівчина влаштувалися QA в нашій компанії. Приїхала 2 місяці тому з України.
-
Ну не розумієте і ладно.
-
Вітаю, може хтось шукає житло для родини в Вінніпезі. Здається в оренду гарний двоповерховий будинок з чотирма спальнями та гаражем в районі Кентербері парку, Транскона. Цей будинок розташований у престижному районі поряд зі школами, парками, магазинами та безліччю зручностей. - 4 спальні, 3 с/в - холодильник із нержавіючої сталі, плита - посудомийна машина, мікрохвильова піч, кавоварка - пральна машина та сушарка - високоефективна піч, резервуар для води. Низькі витрати на опалення! - центральний кондиціонер - композитна колода - гараж на дві машини - повністю обгороджене подвір'я Приватне розташування, тиха вулиця, доглянутий район. Без тварин, у будинку не курять. Ціна 2250 доларів плюс комунальні послуги. Доступно з 1 липня. Для отримання додаткової інформації та організації переглядів звертайтесь за адресою transconarent@yahoo.ca (українська, російська, англійська).
-
Та не витрачайте час на суперечки з адміном у цьому питанні. У нього завжди інше айті, та і Канада теж доволі часто зовсім інша, ніж з якою зустрічаються звичайні куатчики 😜
-
Чим це відрізняється від того що я написав вище про 3-6 місяців?
-
в одному з айті чатів, людина пару днів назад жалілась, що два роки шукає))
22 Jan 2023, 19:22
108836/124015
about 6 hours ago