Українська Канада
-
От халепа, я не бачив штрафів, змінив адресу та новий ворк перміт ще отримав, і тиждень на послаблені, подумав встигну, відпрошуватися з роботи не хотів, а виходить бігати треба
-
Де вказано що мої посвідченнч водія і Health card не дійсні? Коли там і там стоїть date expired March 17, 2025? Я не отримував жодного повідомлення що мої документи не дійсні. І ви самі сказали, що при зміні статусу, змінити ці документи as soon as possible. Тобто, мене зупиняє поліція через тиждень після зміни мого статусу і через два місяці після зміни статусу. В чому різниця? Шо через тиждень, що через два місяці driving license ті ж самі, дійсні до March 17, 2025...
-
-
не факт що його вам взагалі замінять. Просто занесіть їх копію документа і все. Ви самі responsible тримати інфо про себе актуальною. От я колись забив і не перевірив що обновив свій статус в банку де мав кредитку. А потім через певний час вони просто мені не перевипустили нову і все. Я розмовляв в банку з усіма з різних департаментів, але нічого так і не зробили - тільки робити нову картку.
-
CRA це service Canada? Здається їм теж можно чи поштою чи електронкою