Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
124.0k Posts 8.9k Posters 149.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    ᅠᅠ
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Noname
    wrote on last edited by
    Ущемись з чату і з країни;)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠᅠ
    wrote on last edited by
    Допомога?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia Radchenko
    wrote on last edited by
    Товариство вітаю! Підкажіть, будь-ласка, у Facebook є допис що з 01.10.22 з Европи не пускають по Single Journey Travel Document, нова постанова.Треба робити закордонний паспорт, хто летів з Варшави у Жовтні, білети згоріли пишуть, напишіть будь-ласка, чи пропустили вас? Бо летить літня жінка, в неї тільки SJTD.
    1 Reply Last reply
    0
  • t470017660T Offline
    t470017660T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Пішов(ла) нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t574170252T Offline
    t574170252T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Підскажіть , будь-ласка , хтось робив Single Journey Travel Document , скільки на нього чекали ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t384962605T Offline
    t384962605T Offline
    Филь Яна
    wrote on last edited by
    Так, тому 3 тижні залишилось до вильоту, і я просто молюсь, щоб не було змін. Або ти одразу купуєш їх ківі гарантію за 100 з чимось євро, і ніби вони обіцяють і безкоштовні альтернативи і повернення коштів, або вони нічого не гарантують. Але мене бісить їх політика щодо бронювання місць. Мій другий рейс, де закінчилися місця все ще висів у їх пошуку. Тобто інша людина спокійно могла забронювати. І потім все, попадаєш у замкнуте коло, гроші максимум повертають на ківі гаманець і все, а потім усі інші рейси дорожчі, тобі треба платити заново, і капець
    1 Reply Last reply
    0
  • t572791132T Offline
    t572791132T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Я купувала тільки дивилася, щоб пересадка була не менше 5 годин, щоб точно встигнути на рейс і т д. Тому я вибрала пересадку в Барселоні на 11 чи щось таке годин( у мене була одна валіза тільки) то я там переночувала ще, погуляла і полетіла вранці до Канади- подорож була у травні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    Я сама переклала бланк з нету, і заповнила переклад через переводчик. І просто оригінал і свій переклад сфотографувала при реєстрації. Нам з чоловіком реквест прийшов. От думаю чи скинути їм в кризис щоб розглянули дітей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    😳це жах...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LibertySky
    wrote on last edited by
    Хто надсилав паспорт на вклеювання візи в Німеччині (Берлін), порадьте кур'єрську компанію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t384962605T Offline
    t384962605T Offline
    Филь Яна
    wrote on last edited by
    Филь Яна: Не рекомендую ківі. Теж хотіла заощадити, а попала ще на 480€. Ну почалось з того, що я брала квитки для усієї родини (я, чоловік і двоє маленьких дітей), там були складнощі з моїм лімітом на картці, тому вирішила брати по 2 квитки на один і той самий рейс. Вийшло на 80€ дорожче, але фіг з ним. Чоловіку і доньці одразу підтвердили бронювання, я своє чекала сутки, відмова, закінчились місця. Повернули кошти на ківі гаманець, я пішла бронювати інший рейс. Забронювала, вийшло, що до Амстердама летимо різніми рейсами, а вже звідти до Канади один рейс. Це мене влаштувало. Забронювали ще на початку місяця, а на минулій неділі мені приходить, що мій рейс до Амстердама відминили. Пропонують альтернативу, за яку треба доплатити. Діватися нікуди, оплачую. Спочатку було 180€, через годину вертають кошти і пишуть, мов вибачте, неправильна ціна була, треба заплатити 280€. Ну ок, оплачую. Через 11 годин мені пишуть, що мол вибачте, але на рейс закінчилися місця. Кажу ви що, знущаєтесь вже? Повертайте кошти. Ну ось вже 3 день чекаю. Питання вирішується. Прийшлось вже брати окремо мені і сину квиток через аеропорт, вийшло ще 200€ до Амстердаму. Але тепер ніяких гарантій, що не буде ще якихось пригод з ними. Тому не рекомендую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Б
    wrote on last edited by
    Також цікаво)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1321022617T Offline
    t1321022617T Offline
    Lex P.
    wrote on last edited by
    Дякую, цікаво послухати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Б
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка. Їхати будемо не всією сім'єю, спочатку я, а потім чоловік з донькою та собакою. Тому вже всі документи про шлюб, свідоцтва та інше... Будуть везти вже вони. Чи можуть в мене запитати в аеропорту якісь документи, окрім паспорту, візи і листа? Ще читала тут питали про довідку про відсутність судимості - це всім обов'язково її брати? Чи то по запиту? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t384962605T Offline
    t384962605T Offline
    Филь Яна
    wrote on last edited by
    Можу поділитися своїм досвідом з ними.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Bat
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як Ви перекладали самі свідоцтва про народження та шлюб ? Багато де чула що є якісь зразки бланки і інтернеті 🤔. Що нотаріально не потрібно завіряти для анкети . Чи має хтось силки на ці бланки? Заздалегідь дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝕾𝖙𝖊𝖕
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t857540286T Offline
    t857540286T Offline
    Vadim Kotov
    wrote on last edited by
    /banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t459042414T Offline
    t459042414T Offline
    Dmytro Ilin
    wrote on last edited by
    Доброго дня. 1. Підкажіть будь ласка чи потрібно відправляти ЗП дитини на вклейку, чи візу вклеюють в ЗП мами? (Запршення на вклейку в дитячий ЗП так і не прийшло) 2. Хтось відправляв паспорти в Німеччині. Є 2 варіанти Дюсельдорф або Берлін. Може якісь корисні поради чи відгуки. Заздалегідь дякую.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags