Українська Канада
-
Так і помремо, одні чинять безправство, інші мовчать, чоловіка з мого міста отруїли тцк, били та знущалися...
-
Дайте лінк на репортаж
-
Вкиди? Вже є репортажі на каналах про це треба кричати на весь голос а ви як страуси, пробачте за порівняння, наша хата зкраю...
-
Так то є по новинах вже давно
-
Привіт. До мене дзвонили зі служби зайнятості і зараз просять сін і воркперміт. Як можна перевірити що вони справді не шахраі. Тим більше я вже була у службі зайнятості і надала всю інформацію
-
Ось будь ласка, допис, в історіях дівчини про репортажі
-
www.instagram.com/p/C6wGLKhCGcw/?igsh=MW1vNmRiZzM5YWk4bQ==
-
А якщо б уважніше читав, то він не ухилянт, чоловіче, який пише не з України і не з фронту...
-
І? За це можна вбивати батька?
-
Я переглянув профіль. Жодного посту про війну...тільки цей останній про ухилянта.
-
Такі що видаляють дописи, я просила вчора поширити для розголосу, сьогодні все видалили з поміткою що це не є фактом
-
Привіт, підкажіть, щоб відкрити кредитну картку за ворк пермітом, обов'язково потрібно бути працевлаштованим офіційно? без цього ніяк?
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка україномовного нотаріуса в Торонто. Треба зробити довіренність для родини в Україні.
-
Мати його давала коментар .. Які страуси ви новини самі дивіться
-
Ми з вами на ТИ не переходили. Якщо ваша ціль у чаті сіяти ворожнечу та проросійські наратив, то вам тут точно не місце. Ціль того посту в Інсті - зібрати гроші. Чи то взагалі та дівчина, там немає жодної інформації. Ось є лінк на ЗМІ suspilne.media/dnipro/740183-u-krivomu-rozi-v-tck-pomer-vijskovozobovazanij-so-vidomo/
-
По перше, вбивство не доведено. По друге, придурки є в ТЦК також.
-
Зрозумiв, дякую
-
Не обов'язково! Але індивідуально. Якщо покладете грошей побільше відразу на рахунок, то думаю відкриють скоріше.
-
Ухилянт, звучить як "образа, огида, так йому і нада"
-
Я це знаю. Питання: як можна перевірити. Бо коли дзвонили імя користувача висвітлилось
22 Jan 2023, 19:22
109325/125248
40 minutes ago