Українська Канада
-
🤬 дійсно навіщо поширювати проблеми, чого тоді виходити на майдани в інших державах, збирати кошти на бруківку і барабани? нехай і далі нас винищують наші ж ізверги, гадаю північна Корея так само починалась, нормальний курс, ми все це заслуговуєм, українці не достойні ні землі ні співчуття, я в цьому кожного разу впевнююсь
-
Тут багато освічених людей, які працюють там і на заводах. Тому що ПР або не можуть знайти роботу
-
чомусь ті хто знає як краще пишуть з тімхортонсу.
-
Так вони самі собі в ногу стріляють роблячи це, я маю на увазі кіднапінг😁 + відношення до людей на верхах і коментарі від них
-
Тий хто заламав та викрав людину!
-
Хто злочинець ??
-
люди самі обрали собі владу на виборах. на чесних виборах. хоч поржом. Це їх вибір і вони мають за нього відповісти.
-
Це блять поліція! Вони мають право і застрелити злочинця!
-
Мені здається я показала на чиєму я боці, коли просила за звичайну українську родину про розголос та справедливість, а коли деяким вже не важливо смерть людини і вони можуть то виправдовувати тупими "іпсо", "він ухилянт" і т.д, то це зашквар
-
Ну і.... Ви шо думаєте вони будуть робити, бити ТЦК ???😂😂
-
з нього в 22 по харкову діставали
-
Таке іноді враження, що у людей в цій рожеві окуляри, коли вони говорять про Україну
-
Просто потрібно бути тією державою та суспільством яка дбає про своїх і яку хочется захищати як своїх
-
В тому стрілечому нікого і не було. Там до війни не багато жило. А як в сірій зоні опинилися так ще менше
-
Але чомусь, ми не знаємо чому, поліція дуже часто стоїть поруч або допомогає
-
Зараз проблема що в стрілечу знов зайшли кацапи, те саме з очеретяне. Немає резервів щоб заткнути всі дірки але треба волати про проблеми щоб ті дірки ставали більшими. Ви на чийому боці?
-
Ну коментарів багато - тільки що вам них , суть коментарів - якщо порушили і буде доведено тоді буде суд і все .
-
Нарешті ви зрозуміли)
-
www.facebook.com/share/v/Um5o3afgqxYxf7Xi/?mibextid=lpLi9V
-
От якраз позавчора дивився як жіночка підійшла до тцкашників і говорила з ними. Не видаляйте, подивіться , є над чим задуматися
22 Jan 2023, 19:22
109373/124884
about an hour ago