Українська Канада
-
Викрадення...😂😂😂 Ви щось дуже агресивний ... Як взнати що це за людина ,якщо вона не показує документів, а ну відповідь на питання Якщо це може бути диверсант російський - звідки ти взанаєш хто це ???
-
Прочитай ще раз що я тобі написав. Це не вина народу
-
Ми просто хотіли відверто казати про правду, а що так кому потрібно, це зовсім інша справа
-
Що зміниться тепер?
-
Тут згідний - всім по хуй - додому ніхто не вернеться ,винен тільки родині , а за кого ви всі тут в коментарях жопи рвете - за хлопців ,які в Україні - так їм наша допомога на ху...не потрібна
-
знов таки - це вибір народу і не завжди звідси ми можемо його засуджувати за це. Але те що тепер цей народ має нести відповідальність за свій вчинок - то 100%
-
Не засуджую, я не вважаю що ми забов'язані, мінімум поки не зроблять із цього справедливий процес
-
І ще, тільки задумайтеся як останнім часом увагу змістили на "ухилянтів" ! Це ті люди які повиїжджали винні! Так? А те що влада домовилася з окупантами ще перед нападом, і готувалися до шашликів то це ОК!
-
цього разу зассяв і сиджу ото мовчки бо тцк замість мене мають тепер когось ловити
-
Не завжди...
-
А ти сам прийшов чи ти менше "зобов'язаний"?
-
я должен тока сваім радітєлям. Це ж було вже. Навіщо тоді волати про тцк коли все одно ніхто нікому нічого не винен
-
І що, життя вже втрачене тепер?
-
Кроки всі могли почати робити ще перед ТЦК з 2014 - тоді нікого не ловили ...
-
Просто зміни всередині особистості або суспільства починаються з визнання чогось, а яйщо ми і тут загрузли наче у багнюці, то який сенс робити інші кроки
-
Окей якщо я з маніпулюю тобой, щоб ти себе вбив то це буде твій вибір, а не мій? Хто відповідальний?
-
В телеграмі правду !!! Всі все знають - тут що ви говорите, ви тільки себе всі рознервуєте ,накрутите і все ..
-
саме це і є вибір
-
Чекаю від вас відповіді про резерви! Написав вам вище.
-
О! Впізнаю заготовку пропаганди 10 річної давнини! "Євреїв будуть завозить в Україну, це буде новий Ізраїль, ля ля тополя, підступний план світового закулисся" Ви здається це засвоїли, і від цього будуються ваші погляди на навколишню обстановку, навіть підсвідомо...😒
22 Jan 2023, 19:22
109413/125283
about an hour ago