Українська Канада
-
мені
-
Напишіть лс кому треба онлайн підзаробіток
-
бо розділ прав і обов'язків далі прав ніхто не читає. Віддайте мені моє а я потім подивлюсь що і як. Може я громадянин землі і мені все одно треба отримати три паспорти і два ПР, то просто віддайте що винні.
-
Це просто щось неймовірне… …а в подальшому ще починати нити, що щось їм винні і повинні надавати послуги 🤣
-
100%
-
в один канал кричать що корупція а в іншому шукають як купити права. Ще й не довольні владою яку самі обрали аби поржати.
-
Не перші, але погоджуюсь що усі.
-
хай депутати перші йдуть :)
-
обговорювати то коли дискусію з визнічення проблем і хоча б ідеями як ті проблеми вирішити. Просто перелічувати проблеми в тисячний раз які і так всі знають то як ото янович казав - то скігліти.
-
Ниють бо самі ж породили частину тої Корупції ….
-
Канада звичайнісінька країна, зі своїми перевагами і недоліками. Можливо, коли станемо громадянами, зможемо якось впливати на виборах. Якщо люди будуть хоч трохи грамотні, то може перестануть вибирати до влади популістів. Але то таке. Звичайно, легше закрити очі, і зробити вигляд, шо все чудово. І, до речі, обговорювати якісь ситуаціїї - не означає нити...
-
тому і ниють що стільки віддали
-
Так нажаль, не виіздним чоловікам це поки що нереально… Деякі приїхали легально, троє і більше дітей, чи дійсно мають інвалідність…
-
Знаю декількох людей які по 5-10 тисяч платили щоб виїхали, а потім ниють яка ж погана Канада
-
«Добре що є така можливість», ви ж прекрасно знаєте що для більшості в Україні нема такої можливості.
-
Не знаю, важко сказати…хтось з Європи, хтось з України 🤷🏻♀️ Люди приїхали, попробували кому сподобалось - лишились, кому ні - вже давно повернулись… Добре що є така можливість…
-
Брали і не планували. Втекли з України. Побвчили куает. Подалися. І все. Щоб подалі.
-
маса проблем. і в охороні здоров'я і в системі освіти і в арміії і з транспортом і з пенсіонерами і з аборигенами/метисами. Який сенс те все перелічувати?
-
Ну як не планували? Як більшість в Європі була
-
Ну от, то все таки є проблеми в країні?
22 Jan 2023, 19:22
109692/123932
about an hour ago