Українська Канада
-
Ниють бо самі ж породили частину тої Корупції ….
-
Канада звичайнісінька країна, зі своїми перевагами і недоліками. Можливо, коли станемо громадянами, зможемо якось впливати на виборах. Якщо люди будуть хоч трохи грамотні, то може перестануть вибирати до влади популістів. Але то таке. Звичайно, легше закрити очі, і зробити вигляд, шо все чудово. І, до речі, обговорювати якісь ситуаціїї - не означає нити...
-
Так нажаль, не виіздним чоловікам це поки що нереально… Деякі приїхали легально, троє і більше дітей, чи дійсно мають інвалідність…
-
Знаю декількох людей які по 5-10 тисяч платили щоб виїхали, а потім ниють яка ж погана Канада
-
«Добре що є така можливість», ви ж прекрасно знаєте що для більшості в Україні нема такої можливості.
-
Не знаю, важко сказати…хтось з Європи, хтось з України 🤷🏻♀️ Люди приїхали, попробували кому сподобалось - лишились, кому ні - вже давно повернулись… Добре що є така можливість…
-
Ну як не планували? Як більшість в Європі була
-
Так треба перміт.
-
звичайно що ні, але вони теж не знають що робити з тою проблемою як і інші. Та й не мають такого впливу на їхні життя ті люди в даунтауні. Всюди є хєрові райони. в мене були москальовки і інші хтз - тут норс енд і даунтаун. Десь же вони мають бути і місто має їх тримати хоча б в умовному районі а не по всьому місту
-
Доречі, кому потрібно Резерв вже можно з Канади завантажити
-
Бачив вже питали, мабуть не один раз. Якщо брати навчання в університеті треба стаді перміт?
-
чому ви вирішили що хтось в рожевих окулярах? Може навпаки оте ниття тільки через те, що люди були в рожевих окулярах і потім все роздивились вже по приїзду? Для туриста Канада це мабуть Ванкувер або озера. Для імігранта то пошуки роботи, шок від бомжів в дауунтаунах та розуміння що працювати і реально вчитись прийдеться багато, бо мова то перший скіл, який має навіть місцевий школяр по дефолту. Імігранту ж треба покласти тисячі годин щоби левел був хоча б поруч
-
Мої проблеми не треба вирішувати, це не ваш клопіт. А для того, щоб шось покращувати, треба зняти рожеві окуляри і визнати, що існують проблеми, а не переконувати всіх, шо так і має бути. Бо це дуже схоже на радянську пропаганду, де всі були переконані, шо живуть у найкращому совєцькому союзі...