Українська Канада
-
Дуже базовий але показовий приклад - ти приїжаєш в Європу і переважно авто тобі зайве, тобі з ним незручно, набагато легше/швидше/дешевше користуватись поїздами/метро/ автобусами/літаками. Звідси й спосіб відпочинку інший. Північна Америка авто це твоє все і вся інфраструктура під авто - кава в авто, банкомат прямо з авто ітд)))
-
Мову я знаю. А культуру скоро треба індійську вчить😁
-
Так я нічого і не нахвалювала поділилась своїм опитом та спостереженням в плані безпеці, що проживши і в тому і в тому селі я не побачила різницю в безпеці в цих селах. Берн ви згадали і порівнювати його з Торонто як мінімум не коректно:) І вам гарного дня 🤗
-
Friends, if You speak English and interested in a position of”maintenance” in Banff, please message me.. 👋😊
-
Не розумію ми про безпеку говоримо чи про ваше враження від скандинавських країн? Ну порівнювати Торонто (майже 3 млн.) та Берн (130 тис) важко бути тут обʼєктивним…
-
Я прожила 5 років в Дании і 15 років в Канаді і взагалі не побачила різниці в безпеці між цими країнами, але і в першій і в другій країні це були/є маленьки містечка:) А ви з яким містом Канади порівнюєте Норвегію чи Швейцарію?