Українська Канада
-
Треба дивитись на результат. Тяжко це не значить що добре або гордість. Часами тяжко це не розумно. Наприклад як індуси роблять які мігрують як студенти, тяжко, багато перешкод але дуже тупо, тому що вони на ізі могли б мігрувати як студенти до Європи і заробляти добре і криміналу менше і люди більш компетентні та ввічливі
-
Я писав про тяжкий шлях до отримання громадянства, котрий не кожен зможе пройти і витримати. А от як ви проходите цей шлях, чи що робите після, то вже зовсім інша історія.
-
Ну дивись, я канадець я гордий, працюю на пана взяв кредит на хату і машину і в рабстві (зато яка історія і блабла діди воювали). Це не предмет для гордості. А ось я заробив мільйон і живу де хочу і як хочу і немає долгів це так
-
А це хіба не результат? Маю на увазі отримання громадянства Канади. Багато з учасників цієї спільноти не здужає цей шлях.
-
Якщо в мене є військовий квиток офіційний по інвалідності, мені також треба оновлювати дані?
-
Краще почитати бізнес літературу. Гордитися що ти канадець це смішно. Гордитися треба своїми результатами. А то це виглядає як класична пропаганда як у рф для бідних, що треба гордитися паспортом
-
Тих 73% для яких держава видалась як «жарт» і втікли)
-
Тоді ми за одне й те саме.