Українська Канада
-
Так саме і робила;) Мені подобалось брати нові вершини;) Challenge yourself:)
-
Навіть приїхати по CUAET треба ж було хоч на візу податись як мінімум;)
-
Я ділюся своїм досвідом і все, і нікому не бажаю ніяких страждань🤗 В кожного свій шлях… Так було нелегко в деякі моменти, але ніхто в моїй сімʼї слава Богу від того не страждав… Так нажаль не буває шоб все давалось по життю легко, ну хоч якісь зусилля треба приложити🤗
-
Все і відразу бажати - в тому нема зовсім нічого поганого… На практиці просто не так завжди виходить;)
-
З власного опиту взяла, мені легко і бистро нічого не давалось по життю;) але я від того взагалі не страждала слава Богу;) В мене трохи іньше поняття про страждання…
-
З чого ви взяли що ми хто приїхав давно, пройшли через страждання 😁 Дивне уявлення у деяких новоприбулих 🤗
-
Та якій час Іван, про що ви? Треба все і відразу! 😁
-
Погоджуюсь, у нас така ситуація, і люди просто не розуміють скільки часу та зусиль потрібно щоб добитися цього всього
-
Так, і вони теж не хочуть щоб їхні інвестиції в нерухомість падали в ціні….
-
Скоріш за все substitutes, а там точно не велика зарплата
-
-
Добрий день, хотів дізнатися чи є в Монреалі якісь активності з баскетболу серед українців і не тільки? Може хтось зал знімає пограти або просто на вулиці збираються ? Буду вдячний за будь-яку інформацію 🙂🙌
-
Не все так просто. Якби ти не хотів, ти не зможеш конкурувати з Майкрософт і з іншими гігантами монополістами. С середнім або малим бізнесом так, але з ними ні