Українська Канада
-
Доброго дня спільното. Хто може порадити консультанта по CUAEТ? Можливо тут такі є? Напишіть будь-ласка в приват.
-
Перепрошую, написала так як мене спитав хлопець
-
Тут мова спілкування англійська або українська, якщо не помиляюся.
-
Привіт
-
Привіт громадо! Будемо знайомі. Плануємо летіти до Саскатуну з дітьми. Будемо раді знайомству!
-
Дякую
-
Привіт, нещодавно відмінили всі ковід обмеження
-
Всім доброго здоров’я!Таке питання:чи обов’язково бути вакцинованим від COVID??по приїзду?
-
Добрый день. Если человек заедет по cuaet в марте'23, получит work permit и покинет Канаду до лета'23 (должен доучиться в колледже Польши). Остаётся ли work permit активным? Есть ли смысл так делать? Переживает, что утратит возможность работать, если не заедет до 31.03.22
-
Доброго дня, де можна завантажити (на якому сайті) дайте посилання - правила дорожнього руху в Канаді (бажано Українською мовою ну або російською).? P.S. хочу підготуватися до безпечного керування автомобілем у Вінніпезі .
-
У лист з паспортом ми клали оплачений конверт з зворотньою адресою
-
Вам потрібно приїхати в візовий центр і отримати паспорт Чи ви замовляли зворотню доставку?
-
Дякую!
-
Всім привіт. Виникло таке питання: якщо я заїду в Канаду до 31.03, але після отримання ворк перміту одразу виїду на 4 міс, не буде проблем потім? Бо я не можу кинути навчання в коледжі, яке закінчується 01.06..
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що робити далі. Відправили паспорт до берліну на вклюйку візи , прийшов сьогодні лист із фактурою , що потрібно тепер зробити , щоб паспорт повернути ? Його відправлять поштою? Там написано, що для отримання як треба документи надавати, а кому? Поштою знову їм відправляти? Допоможіть будь ласка 😅
-
Вітаю Підкажіть, до якої частини Канади краще їхати? І скільки треба мінімально грошей на перший час в Канаді? ( Два дорослих і дитина 11 місяців) Дякую)
-
Ми приїхали місяць тому ще не знайшли роботу, та вона вагітна і в неї просто посипались зуби.
-
Зрозумів дякую!
-
Health Sante це медична карта вона на стоматолога не расповсюджується?
-
Є якась ссилка на це страхування , скільки коштує і на скільки покриває?
22 Jan 2023, 19:22
11014/123823
about 7 hours ago