Українська Канада
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що робити далі. Відправили паспорт до берліну на вклюйку візи , прийшов сьогодні лист із фактурою , що потрібно тепер зробити , щоб паспорт повернути ? Його відправлять поштою? Там написано, що для отримання як треба документи надавати, а кому? Поштою знову їм відправляти? Допоможіть будь ласка 😅
-
Вітаю Підкажіть, до якої частини Канади краще їхати? І скільки треба мінімально грошей на перший час в Канаді? ( Два дорослих і дитина 11 місяців) Дякую)
-
Ми приїхали місяць тому ще не знайшли роботу, та вона вагітна і в неї просто посипались зуби.
-
Зрозумів дякую!
-
Health Sante це медична карта вона на стоматолога не расповсюджується?
-
Є якась ссилка на це страхування , скільки коштує і на скільки покриває?
-
Мені здається що можно злітати в Україну і назад і це дешевше вийде якщо требо робити 4 або 5 зубів, вважаючи що вона вагітна та зараз не працює!?
-
Дякую!
-
1 зуб так?
-
Без страховки десь 1200-1500 CAD
-
Я вже питав. Спитаю ще раз хто в Торонто та GTA ходив до стоматолога скільки це коштує хоча приблизно ціни пломба видалення нерва. Дякую.
-
Доброго дня, відправили 3 паспорти на вклейку візи ,два прийшли ,а один зник , кур'єр говорить ,що доставив його ,але по факту нічого не прийшло ,можливо у когось була подібна ситуація ,взагалі не маю поняття як вирішити це питання, дякую за відповідь
-
@dimat55, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
люди добрые подскажите что к чему. собираюсь вылететь в канаду в феврале примерно. сначала думал в Альберта , теперь рассматриваю Саскачеван, так как там вроде упрощено можно получить пр? это так ли? подскажите в чем отличия между провинциями по пр? или как получить пр в Саскачеване?
-
хтось вже получив тур візу в Штати перебуваючи в Канаді по кюаету?
-
Те що перевіряють це так, але навіть коли заходите до них на офіційний ресурс і не вказуєте якої ви національності- вибиває термін очікування в 400+ днів або 280- Оттава. Десь моде бути менше. Бо я сама хотіла у відпусту поїхати в США, але так довго чекати навіть не візу, тому поки ще думаю чи вартотзараз починати робити, чи просто змінити напрямок відпустки в бік іншої країни.
-
Доброго вечора! Чи було у когось таке що не встигли отримати ворк перміт і тоді вас посадили на інший літак?
-
Я думаю взагалі по украінцям заоаз дуже перевіряють
-
Немає різниці по якій ви візі тут у Канаді. Хто має ПР, їм також потрібна віза в Америку, і таких багато хтотїздять туди відпочивати, за Ковід було багато заборон і ніхто не їздив. Зараз великий час очікування просто. От і все.
-
Можу сказати, що очікувати на інтерв‘ю з офіцером у Онтаріо більше року в Торонто і 280 днів в Отаві. Тобто зовсім не швидко перевірте різні країни і міста щодо черги інтерв’ю з офіцером
22 Jan 2023, 19:22
11028/123823
about 7 hours ago