Українська Канада
-
Доброго дня, відправили 3 паспорти на вклейку візи ,два прийшли ,а один зник , кур'єр говорить ,що доставив його ,але по факту нічого не прийшло ,можливо у когось була подібна ситуація ,взагалі не маю поняття як вирішити це питання, дякую за відповідь
-
@dimat55, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
люди добрые подскажите что к чему. собираюсь вылететь в канаду в феврале примерно. сначала думал в Альберта , теперь рассматриваю Саскачеван, так как там вроде упрощено можно получить пр? это так ли? подскажите в чем отличия между провинциями по пр? или как получить пр в Саскачеване?
-
хтось вже получив тур візу в Штати перебуваючи в Канаді по кюаету?
-
Те що перевіряють це так, але навіть коли заходите до них на офіційний ресурс і не вказуєте якої ви національності- вибиває термін очікування в 400+ днів або 280- Оттава. Десь моде бути менше. Бо я сама хотіла у відпусту поїхати в США, але так довго чекати навіть не візу, тому поки ще думаю чи вартотзараз починати робити, чи просто змінити напрямок відпустки в бік іншої країни.
-
Доброго вечора! Чи було у когось таке що не встигли отримати ворк перміт і тоді вас посадили на інший літак?
-
Я думаю взагалі по украінцям заоаз дуже перевіряють
-
Немає різниці по якій ви візі тут у Канаді. Хто має ПР, їм також потрібна віза в Америку, і таких багато хтотїздять туди відпочивати, за Ковід було багато заборон і ніхто не їздив. Зараз великий час очікування просто. От і все.
-
Можу сказати, що очікувати на інтерв‘ю з офіцером у Онтаріо більше року в Торонто і 280 днів в Отаві. Тобто зовсім не швидко перевірте різні країни і міста щодо черги інтерв’ю з офіцером
-
Гадаю що поки не буде доказів що ваші центри інтересів у канаді- з візами буде складно
-
Самі подумайте, хто такі украінці по куаету з точки зору сша? Це люди у котрих нема куди вертатися, котрі велика ймовірність будуть залишатися нелегалом. Або ще гірше, будуть на соц допомозі висіти. Є окрема програма для украінців в сша.
-
Якщо на законних, то чоловіки самі взмозі виїхати. Хіба що ви їх на своїх плечах вивозите. Адмін, приберить це , будь ласка.
-
Чому?
-
Скоріше ні
-
Чи можливо легко отримати туристичну візу в Америку перебуваючи в Канаді по куает?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я з дітьми подам документи в Іспанії (я зараз тут знаходжуся), а чоловік подасть документи в Україні - і йому дадуть візу в Канаду, він зможе приєднатися до нас пізніше, як знімуть заборону на виїзд чоловіків? Чи треба в якійсь термін в'їхати по цій візі?
-
Ні. Все нормально, в мене є вклейка іншої країни і канадську отримав без проблем.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Якщо в нас є від на жительство в Європі. Вклейка у паспорті. Чи потрібно знімати вклейку з паспорта. Якщо я хочу змінити країну проживання.
-
Спробуйте пошукати у Фейсбук. Є багато груп Host … (назва потрібної провінції), або загальна група Canada Host Ukrainians. Але зараз вже складно знайти приймаючу сім’ю. Якщо і є бажаючі прийняти українців, то це варіанти у віддалених районах, далекувато від міста. Але спробувати пошукати варто. Розмістіть пост про себе і, можливо, вам пощастить.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка хтось подавав паспорт на вклейку візи будучи в США? Чи є якісь нюанси і тд?
22 Jan 2023, 19:22
11039/123823
about 4 hours ago