Українська Канада
-
В мене тут швидше немає довіри до того чи всі ключі безпечно зберігаються, чи є прописані ролі щоб неможна було витягнути більше ніж потрібно ітд. Дивлячись на швидкоруч все було написано - трохи не викликає довіри. Крім того був пост від одного авторитетного чувака що секюріті слабке. btw, дію зламали в 21 році. Все це разом дає достатньо підстав сумніватись
-
(7 + 2) @rR7aF7UHsoYM, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ось прям все ви знаєте) удачі.
-
Гугл знає з ким ви спите, які у вас хвороби, наскільки ви схильні до генетичних захворювань, і які у вас стосунки з батьками, але ви все рівно продовжуєте користуватись інтернетом
-
За 7 років тестування секюріті, в мене немає довіри ні до чого. Тож ваша порада більш доречна саме вам
-
Що таке строк давності, я так розумію вам невідомо
-
Враховуючи те як настирливо ви поширюєте фейки, ваш досвід у серюріті трохи сумнівний 😁
-
Якщо ви про скрін з «бд» то це не поширення фейку. А запитання було. Якщо ви не розумієте то вам окрім секʼюріті треба ще й філологією зайнятись
-
Де я поширюваа фейки?)
-
Абідєлся? 😆
-
Можливо. Але офіційних повідомлень цпд не було все ще. Ну або я не бачив
-
Схоже що ви. Раз вас чіпають мої повідомлення
-
в Україні немає звання прапорщика з 2019 чи 2020 року
-
так там фотка повна помилок, від прапорщиків до просто призвіщ замість імен + призвіщ.
-
І знову ж таки. Хочете вірити що це іпсо- вірте. Після факапів держави які були- я не вірю що все розроблено з дотриманням вимог.
-
А ви 100% впевнені що старі документи котрі переносили в цифру змінили прапорщиків на сержантів. Знаючи як працює вся ця система- я б не був би впевнений що комусь хто ставав на обілк прапорщиком вписали нове звання.
-
Мене цікавить офіційна позиція держави щодо захисту даних українців. І виконання законів і конституції. Чого зараз не відбувається
-
ну так відразу сказали б, що вас не цікавить чи фейк чи ні, а особиста образа на державу)
-
Де заяви цпд/мін оборони що це фейк? Держава мовчить . Комунікація не проводиться. Відкритого коду як в діі все ще нема. Реверс інженірінг показує що аплікуха зроблена на швидкоруч. Більш того, не виключаю що просто працівник мін оборони міг продати данні в якомусь стані. Який плюс мінус актуальністю не пахне. Але використовувався в умовах перенесення даних. Ось так і живемо. Тому я і пишу вище- сподіваємось що це іпсо. Але відносимось що наші данні вже продані
-
само собою, обов'язково послідую непроханим порадам від анонімів в чаті)
22 Jan 2023, 19:22
110505/124560
about an hour ago