Українська Канада
-
Якщо ви не побачили питання в моєму повідомленні то вам теж треба підтягнути свої здібності читати. Ви самі вирішили щось собі в голові. Подумайте чому так. Мені не відповідайте
-
ну кидання фейків в групу українців в Канаді дуже допомагає у вирішенні данного питання)
-
Скажіть будь ласка хтось подавався на новий відкритий перміт онлайн після 31 березня ( ті хто отримав візу до 4 лютого в виїхав в Канаду до 31 березня) Чи обовязково LMIA Можливо хтось чув щось ? Не продовжили до 31 березня так як чекали новий паспорт. Перший перміт був на 2 роки
-
Платили гроші за перміт ?
-
Так звісно...але якщо прийде відмова то що в такому випадку робити ...а перміт чоловіка до жовтня..
-
Не на державу, а на банду, яка називає себе владою
-
Так вийшло що я подав 1 квітня. Відповіді ще не було
-
Важко буде знайти LMIA до жовтня. І треба бути готовим за менші гроші працювати
-
Ніт
-
А хіба не можна зробити чоловікові ворк перміт на основі перміту дружини?
-
Футболки під замовлення. Ціна $20. Ручна робота (дизайн та вініл). 50% від прибутку віддаю на друк 3Д армію (друкуємо запчастини для fpv дронів тут в Вінніпезі).
-
"Ухилянт" є?🌚
-
Так, під Бахмутом.
-
З'являться після 16 липня😂
-
Хтось в БСІТ навчається на будівельній професії? Будь який рівень : сертифікат, диплом , бакалавр, магістр, напишіть пліз або поставте плюсик. Є пара питань по вступу, готовий віддякувати кавою або єтрансфером за інформацію або консультацію .
-
Підкажіть будь ласка, яка зараз ситуація з ворк пермітами по cuet? Чи видають на кордоні при виїзді в Канаду?
-
t.me/hamster_kombat_bot/start?startapp=kentId579844967 Играй со мной, стань генеральным директором криптобиржи и получи токены через аирдроп! 💸 +2k монет в качестве первого подарка 🔥 +25k монет, если у тебя есть Telegram Premium
-
@Wigan91 хоче кікнути @andrew19888008 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Чи є яка-небудь робота, підкажіть. Я готовий вже на будь-які мутки - гроші треба… Є тут розумні люди? Чекаю в ЛС. Онтаріо📍
22 Jan 2023, 19:22
110525/124580
about an hour ago