Українська Канада
-
Привіт. Чи необхідно проходити медогляд другий раз при отриманні другого Work Premit?
-
(8 + 5) Oksi, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Правда ли, что нужно пользоваться кредитной картой чтобы получить хороший кредитный рейтинг ?
-
Правила групи читайте..
-
Так
-
Тоже интересует данный вопрос
-
Це що за мова? Українською будь ласка
-
будь ласка пишіть українською, якщо використання російської мови було прийнятно у звичайний час (і те, зі скрипом), то під час війни та вбивства українців, не пишіть будь ласка мовою вбивць, ґвалтівників та садистів
-
Якщо занадто розумний тоді бан. Тут треба виглядати як аутіст і всі шанси будуть знайти роботу
-
Я хз, скільки читаю все більше розумію що укр не конкурентноспроможні серед своїх і інших рас і націй, багато людей не «аутистів» знайшли гарні роботи, познайомились з гарними людьми (не з укр), отримали ПР. З такими предумовами діла в Канаді не буде, рушайте в європу кудись, там знайдете себе.
-
Я нічого не зрозумів. Українці не конкурентоспроможності серед своїх і люди не "аутисти" знайшли гарні роботи? Не аутисти якої раси? Що коїться хто зрозумів? Може я аутіст і не розумію
-
ти робиш такі висновки читаючи цей форум? 🤣 ну ти і валенок))) звичайно у вініпезі серед тупої русні якої ти машини миєш ти там свій і конкурентоспроможний, де ти там українців побачиш, нема їх🤷🏿, от і доводиться пастись тут читати це все щоб зрозуміти як живуть усі українці у Канаді. вали герой сам у ту дірку з якої ти виліз а то коли очі відкриються затопчать тебе.
-
ну хтось же йому сказав типу ок роби оце і оце ну і гроші дає. Чи він сам ходить і щось робить просто так?
-
А якщо не було запрошення, просто почав роботу та все?
-
джоб офер це запрошення на роботу. Якщо людина працювали то її на ту роботу якось же взяли
-
Добрий вечір, якщо людина місяць працювала без джоб оферу, це може якось вплинути на податки та декларацію в наступному році?
-
ну то нехай у HR або просто офіс менеджера спитає чи є бенефіти, яка ЗП, сікдейз, відпустка тощо. Це зазвичай все в офері пишуть хоча б у вільній формі як email
-
Ну так, взяли на роботу, але без запрошення, не знаю таких випадків, тому питаю, нормально це чи ні
-
Якщо працював не легально - без контракту,а потім ці гроші ложив на свій рахунок - будуть питання...
-
Я 2 ий міс користувався рбс без кредитки, сплачував вчасно всі рахунки, але кредит скор 0, тому зараз відкрив і чекаю на пошті на кредитку
22 Jan 2023, 19:22
110554/124014
about 14 hours ago