Українська Канада
-
Це що за мова? Українською будь ласка
-
будь ласка пишіть українською, якщо використання російської мови було прийнятно у звичайний час (і те, зі скрипом), то під час війни та вбивства українців, не пишіть будь ласка мовою вбивць, ґвалтівників та садистів
-
Якщо занадто розумний тоді бан. Тут треба виглядати як аутіст і всі шанси будуть знайти роботу
-
Я хз, скільки читаю все більше розумію що укр не конкурентноспроможні серед своїх і інших рас і націй, багато людей не «аутистів» знайшли гарні роботи, познайомились з гарними людьми (не з укр), отримали ПР. З такими предумовами діла в Канаді не буде, рушайте в європу кудись, там знайдете себе.
-
Я нічого не зрозумів. Українці не конкурентоспроможності серед своїх і люди не "аутисти" знайшли гарні роботи? Не аутисти якої раси? Що коїться хто зрозумів? Може я аутіст і не розумію
-
ти робиш такі висновки читаючи цей форум? 🤣 ну ти і валенок))) звичайно у вініпезі серед тупої русні якої ти машини миєш ти там свій і конкурентоспроможний, де ти там українців побачиш, нема їх🤷🏿, от і доводиться пастись тут читати це все щоб зрозуміти як живуть усі українці у Канаді. вали герой сам у ту дірку з якої ти виліз а то коли очі відкриються затопчать тебе.
-
Інколи уся інформація про бенефіти є на порталі в компанії. По різному