Українська Канада
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Бачили новину? Генконсульство Торонто не видає документи на дітей батькам без свіжих військово-облікових документів. Хоча скільки разів було сказано, що при оформленні дитячих документів заборона на консульські послуги не поширюється. В загальному, якщо документи замовляли навіть до вступу в силу закону про мобілізацію, забрати їх може тільки мати або батько зі свіжим військовим квитком.
-
А є офіційна відмова, не на словах?
-
Є бажаючі на мітинг? Що це за дискримінація? Що з правами людини?
-
Вау, це новий рівень, тобто вони не дають паспорт дитині? Якщо батя не стоїть в резерві?
-
А як шлюб оформити? Чи вже ніяк?
-
Так мати може подати та забрати документи чи нi?
-
Батька )))
-
Ви вже самі написали - що вони сказали ...про батьків
-
а батько - вже українець другого сорту 😐
-
А батько?
-
Мати може Їй не потрібно військового квитка
-
Можно в Лас Вегасi зробити той шлюб.
-
Я також не зрозумів чи може це зробити мати
-
В понеділок буду дзвонити їм
-
Мама може подати і забрати, батько повинен мати ВОД
-
Всім доброго часу доби! Є актуальний маршрут для перетину, звертатися в особисті!
-
Yurii хоче кікнути @forrestgump09 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
та його і так всі знають, можна і без особистих
22 Jan 2023, 19:22
110679/124586
44 minutes ago