Українська Канада
-
Я також не зрозумів чи може це зробити мати
-
В понеділок буду дзвонити їм
-
Мама може подати і забрати, батько повинен мати ВОД
-
Всім доброго часу доби! Є актуальний маршрут для перетину, звертатися в особисті!
-
Yurii хоче кікнути @forrestgump09 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
та його і так всі знають, можна і без особистих
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
@rinkaa_r хоче кікнути Alena Lubarskay з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
(10 + 7) ....., будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
А як же хокей?
-
Я думаю це загальне опитування - просто бігають ,плавають ... Хокей - ок Тут немає теніс Футболу і т.д Бейсбол...
-
може то 50% канадців у якомусь містечку невеликому ))
-
www.facebook.com/share/p/EUYkJb1GiMzza2Hg/?mibextid=WC7FNe
-
Здається басейн дешевше за хоккей
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка щодо дипломів. Я замовляють через WES евалюацію найвищого диплома. Чи потрібно для подальшої подачі на PR мати самі оригінали дипломів, їх переклади, тощо? Чи достатньо тільки того що надасть мені WES?
-
Всім добрий вечір Хто нещодавно заповнював анкету на зняття обмежень ворк перміт, можете підказати, як заповнювати оці поля?🙈
-
Друзі, чи можливе подання на піар (PR permanent residency) украінцям з вже активною робочою візою але з-за кордону, і без наявної роботи в Канаді? Тобто якщо вони активували по CUAET, пожили і виіхали поки що. Підкажіть пліз де дивитись. Бо майже всі випадки у нас і в чатах - це ті хто в'їхали почали працювати і подавались на місці... 🙏🏽 {hb}
-
Здравствуйте, подскажите когда нужно оформить ребёнка в школу. Что для этого нужно, и можно это сделать в августе. Спасибо
22 Jan 2023, 19:22
110692/124680
about 3 hours ago