Українська Канада
-
(5 + 8) @LanaShust, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт. З таким питанням, просто не можу знайти або не там шукаю. Треба чек про оплату з картки RBC банку. Де його можна взяти? Мається на увазі через мобільний додаток. Заходжу на суму ч все - ніяких дій не можу зробити.
-
Доброго дня, чи правда якщо дитині з канадським громадянством оформляти також укр громадянство то протягом 2х років потрібно відмовитись від канадського? (Якщо дитина ще неповнолітня). Дізнавалась в багатьох людей і всі говорять різну інформацію. Можливо є тут людина, яка розуміється на цьому питанні
-
Підкажіть, яка організація може надати швидкий кредит онлайн, без зустрічей і дзвінків?
-
чек продавець надає.
-
Неправда. Все дуже чітко описано в Законі про громадянство
-
Просто , також стало цікаво - банк може надати кредит - наприклад на відпочинок ви щось в цьому роді (4000)
-
Якщо немає грошей на відпочинок, по немає що і відпочивати Не заслужили 😁
-
Можливо Вам буде корисною офіційна інформація з оф.сайта? dmsu.gov.ua/poslugi/nabuttya-gromadyanstva-ukrajni/nabuttya-gromadyanstva-ukrajni-ditinoyu-u-zvyazku-z-perebuvannyam-u-gromadyanstvi-ukrajni-jj-batkiv-chi-odnogo-z-nix.html
-
А як тоді бути з тим що в Україні дозволене лише одне громадянство?
-
Коли прилітаєте потім з відпустки, то грошей більше не стає, а от платити треба
-
Підкажіть ,хто швидко та якісно може перекласти документи? Яка вартість наразі? Для подачі на ПР. Дякую!
-
Немає такого як "дозволено лише одне громадянство" Просто для України він (вона) буде лише громадянином України, а інші громадянства просто не будуть визнаватись.
-
Навіщо дитині Українське громадянство?
-
Якщо буде депутатом ВР, то можна все😁
-
Але спочатку треба резерв+ скачати
-
де ви таке вичитали - можете лінком поділитися? Це неправда.
-
Ага В кредитний рейтинг,ще той так що думаю ,не пройде таке..
-
Це не так
-
Та я думаю вам має бути по ....на чужі проблеми... Чи не так ??
22 Jan 2023, 19:22
110738/124597
23 minutes ago