Українська Канада
-
В січні, лютому
-
Я знаю одного пакістанця з укр паспортом в Канаді 😂 мови не знає української, через одруження отримав 😂
-
Я знаю узбечку таку яка теж від війни "втекла "
-
Але факт що в Канаді )))
-
(3 + 9) @Dubashi56, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(10 + 3) @Dubashi56, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(2 + 2) @Lewis0967, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну це свинство. Аж бісить
-
Зрозуміла. Перестали видавати десь біля тижня тому 🤷♀️
-
Все для людей, прям як вдома )
-
Я коли там був, багато чоловіків забирали паспорти своїх дітей. І це ще пів біди якщо вони живуть десь в Торонто чи біля нього, не видали тобі, приїхала дружина, але якщо дехто прилітає з нюфавленда, манітоби чи ще з якогось кутка світу, це час, гроші витрачені в нікуди
-
Ага ,він зараз піде і через суд отримає PR скаже в Україні його за колір шкіри принижували і т.д.
-
ну для України то не дивно, то якщо зробить докази то й отримає
-
Вже десь в групах писали ,що один так зробив .. І отримав тут PR..
-
Як описали ситуацію ,я так і з пам'яті написав))) Так люди висловлюються ... Я так зрозумів...))
-
То не біженство було .. Значить друге
-
Я все ще чекаю розбір кейсу «біженця від мобілізації» 😅😁
-
Там справа взагалі не про це… Проте дякую, що висловили свою думку😌 Слідкуйте за оновленнями і постами від адмінів ☺️
-
Зря смієтесь. Украіна майже офіційно відмовляється від альтернативної служби для релігійників. Це в свою чергу можна розкрутити. Було б бажання та гроші. В той же час читав інфу що вже близько 10к позовів до єспч проти України подали.
-
Та, Ви писали ж…
22 Jan 2023, 19:22
110788/124595
about 6 hours ago